Forskning viser at...

...mange campere er slitne på seinhøsten. Jeg tror jeg stilte 6-7 av kveldens fremmøtte spørsmålet «hvordan er formen?». «Tungt», var stort sett svaret. Eller «jeg har ikke trent intervaller på en måned». 

Kanskje ikke så rart at mange av oss halvveis ut i november kjenner at løpsformen er på vei ned. Eller, formen er neppe på vei ned, det er vel motivasjonen det skorter mest på. Hvis jeg skal snakke for meg selv, har de siste månedene med mange konkurranser og iherdig trening gjort meg litt lei. Etter Hytteplanmila for en måneds tid siden, har jeg droppa konkurranser og konsentrert meg om å nyte løpeturene. Ikke tenke på tid eller kilometer. Det har gått sånn passe, og jeg merker at jeg er veldig glad for at det snart er skisesong! (sorry, nå banner jeg vel i kirka)

Tross mange slitne folk i parken, klarte vi å ta oss sammen og kline til med pyramider! Det var kanskje tungt underveis, men det kjentes utrolig bra ut etterpå!

I dag var disse på trening: Halvor, Helge, Gunnhild (NY!), Jan Sverre, Jørgen, Hege, Unni Bente (NY!), Marianne, Line, Nina, Lea, Maria, Karoline, Vemund, Tor Erling, Stian, Mari, Birgit, Carina, Camilla (NY!), Elisabeth A, Marie og meg.

    

Kommentarer

 1. Du banner ikke i kirka: jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til skisesongen!!! Eller rettere sagt så er det vel hoftene og bena som gleder seg aller mest ;-) Godt jobba i går!

  SvarSlett
 2. Enig med Silja - bare fint å dele opp året i ulike faser og ulike fokus. Ski er knallbra trening:-) Kanskje Lise tar initiativ til en felles skitur eller tre i løpet av vinteren?

  SvarSlett
 3. Da er det kanskje heller jeg som banner i kjerka når jeg sier: Jeg avskyr skigåing! Har kun gjort det tre ganger siste ti år, da av ren nødvendighet (transport til hytte). Heldige dere som liker det og har variasjon å se frem til... Men jeg er bevæpnet med løpebrodder og ullundertøy og er klar til å bekjempe vinterBøygen :-D

  SvarSlett
 4. Jeg likte heller ikke ski - men for to år siden bestemte jeg for å gi det en kjangs. Og jeg elsker det! Men all ære til de som planlegger å holde formen ved like med løping i vinter!
  PS: Skitur med TC hørtes fint ut, det skal jeg jammen få til! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar