Et døgn i kjelleren

Folkens- her kommer et sånt once-in-a-lifetime tilbud dere bare ikke kan gå glipp av. Og siden dere har hele 24 timer på dere, er det ingen god grunn overhode til å gå glipp av det heller ;-)
Her skal noen gærninger løpe rundt og rundt og rundt og......
Som kjent har de gærne det godt. Og noen er som kjent gærnere enn andre, og har det enda bedre. Uten å nevne navn, er Kåre og jeg blant de som nok har det i oss... Og uten å nevne navn igjen, skal selvsagt ikke jeg skylde på Kåre for at jeg har meldt meg på Bislett 24-timers 1.-2. desember. Har vel ingen andre enn meg selv å skylde på når det kommer til stykket, dessverre.
... rundt og rundt og rundt og rundt og....
Uansett, lørdag 1. desember går Kåre og jeg i kjelleren, eller under jorden eller noe sånt. Og blir der ett døgn. I hvilken tilstand vi kommer opp derfra igjen, vil tiden vise. Men hvem kan vel egentlig motstå dette som på folkemunne kalles Årets lengste julebord? Når man har snev av denne trangen til å utforske egne grenser litt mer enn det som kanskje sunt er? Jeg tenker: Det er mange før meg som har klart dette, hvorfor ikke jeg? Jaja, time will show...
Mulig denne tjukkasen kommer til å bli i overkant fristende å slenge seg litt ned på etter hvert!
Men her kommer det egentlige poenget med dette innlegget: Vi trenger DERE der nede! Det er allerede et stort støtteapparat i sving, som lager og serverer mat og gjør mye annet praktisk for å få dette til å gå, og ikke minst har vi speaker Heming som sørger for at stillheten ikke får senket seg over Bislett et eneste sekund i løpet av et døgn, men vi trenger enda mer... Vi trenger friske opplagte glade folk, sprudlende fulle av energi, som kommer innom og heier og hojer på oss og gir oss litt påfyll - en eller gjerne flere ganger i løpet av dette døgnet :-))
Godt det finnes tilrettelagte alternativer, når man har vært i farta noen timer :-)

   
Når de hvite linjene tvers over banen blir livsfarlige snubletråder og denne lille kneika fortoner seg som minst dobbelt så bratt som Oslos bratteste, da har man oppholdt seg (litt for) lenge på Bislett...

Heldigvis vil Hemings stemme, jevnlig avbrutt av ymse musikk, følge oss ut gjennom disse hele tiden. NB Dere må gjerne sende inn musikkønsker til oss ;-) Men for all del: ikke noe panfløyter og vuggeviser og sånt!!!  

Så herved: Noter i kalenderen at dere avser litt tid mellom lørdag 1. desember kl 10 og søndag 2. desember kl 10, ok?!? Når det lir utpå skal det sikkert ikke mye til for å muntre oss opp - og dere må selvsagt gjerne stikke innom sånn en gang midt på natta når det sikkert er som verst for oss som løper rundt og rundt som hamstre i bur langt der nede under jorda et sted... i det minste under tribunene på Bislett ;-)

PS Er dere til stede kl 10 på søndag, kan dere kanskje muligens få smake bittelitt kvæfjordkake ("Verdens beste")!

 

Kommentarer

  1. Gærne, gærne mennesker!!
    Håper å bli like gærn en dag:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar