Vi løper oss lenger og lenger inn i høsten

Det flotte oppmøte i parken vil ingen ende ta. Tross at det er nest siste trening i oktober var det nærmere 25 stykker i parken i kveld, til og med flere nykommere! 

Det ble doble runder i dag. Siri tilbød også muligheten for 10 single runder, uten at noen lot seg særlig friste av det. Så da bar det avgårde med doble runder på alle sammen. 

Det synes å bli flere og flere som løper omveier, tyder på at formen bare blir bedre og bedre i TC sin løperstall. 

Etter 5 doble var det duket for en bonus runde. Siri foreslo at gutta kunne ta to, men ikke alle bet på den. Som Siri korrekt påpeker: Det er alltid mer igjen! Selv om jeg misliker bonusrundene når jeg begynner på dem er det en god lærdom å vite at man alltid kan presse seg litt ekstra. Det er god trening for både kropp og psyke. 

De som presset seg det lille ekstra i dag var: Bård(NY!), Carina, Chirsti, Christin, Eli, Elisabeth W, Erlend(ny?), Ida, Irene, Ingolf, Janne (NY!), Helge, Kirsten, Lea, Line, Lisa, Marita, Nina Pål, Sissel, Siri, Tone, Tore, Tor Erling og Øystein (NY!)!

Søndag løper Siri Run to the Beat i London. Sjekk ut konkurransen hun har lagt ut i den anledning. Vi ønsker deg lykke til, Siri!

Kommentarer