Run wild!

I dag arrangerte Pax Forlag løpetur og miniforedrag med Christopher McDougall - forfatteren av Født til å løpe. Treningscamp var blant løpegruppene som ble invitert. Å møte opp klokka 16 var nok litt i tidligste laget for våre medlemmer, men Cecilie, Kåre og jeg var på plass hos Tanum på Karl Johan. Og Jeanette! Vi fikk oss både en halvtimes løpetur i sentrumsnære omgivelser og en prat med McDougall. En trivelig kar, og vi har selvfølgelig tipset ham om Treningscamp. Han kommer kanskje tilbake til Norge, og da må vi prøve å kapre McDougall til parken! 
McDougall delte sin løpsfilosofi med oss.
I foredraget sitt snakket McDougall mye om smerte. Om hvordan vi helt siden vi er små blir fortalt at smerte er farlig og at man skal gjøre det man kan for å unngå det. 
- Smerte skal ikke unngås, smerte skal forstås, sa McDougall. 
Budskapet hans er at du skal lytte til kroppen, men at smerte i for eksempel foten ikke nødvendigvis betyr at du skal slutte helt å trene. Kanskje du må tenke alternativt, men du trenger ikke legge deg ned i sofaen og droppe alt som heter fysisk aktivitet.
Ser dere fottøyet hans?! Disse sandalene løp han i.
Cecilie og jeg måtte selvfølgelig få signert hver vår bok. «Run wild», skrev han. Nå gleder jeg meg til å lese! 
Cecilie og Christopher.

Jeg fikk også bilde med løpekjendisen!

Run wild. Dagens motto!

     

Kommentarer

 1. Kult! Det der må ha vært stas!
  Kommer han til parken, skal jeg jaggu være med!

  SvarSlett
 2. Kuult! Tenk så fantastisk det må være å få møte han, og høre ham snakke om sine erfaringer og meninger om løping! *misunnelig*
  Heldige dere som fikk treffe han da :D

  Løp han på DE skoene? Forståelig hvis han kommer fra et annet land enn Norge da, med noe varmere og bedre klima. Men gikk han seriøst med dem, ute i Norge?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, han løp med dem. Han fikk spørsmål om han ble kald, men sa at det aldri hadde skjedd. Men jeg tror ikke han har vært i parken i -15... ;)

   Slett
 3. Ang smørten; jeg er enig med fysioterapeuten min det er god og dårlig smerte. God smerte går annet å trene fra seg dårlig må man bare pleie. Også det er hva man tåler. Ikke alltid blir man kvitt smerte ved å legge seg på sofa, tvert om. Virkelig kjempegøy på det foredraget og løpeturen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar