Pyramider, store som små

Det startet som en grå og litt trist høstdag. Rett før jeg skulle gå fra jobb åpnet himmelen seg, og regnet flommet ned. Heldigvis, som meldt på yr.no, hadde regnet stoppet da det var på tide å komme seg i parken. Første onsdagstrening i oktober var dermed et faktum, og oppmøte var slettes ikke verst! Vi fikk til og med besøk av noen Mossjonister

I dag ble det både store og små pyramider. En liten pyramider vil si enkel-dobbel runde , og man løper tre slike. Stor pyramider vil si 1-2-3-3-2-1 runder. Begge gruppene løper dermed totalt 12 runder. 

Siri tok ansvaret for de små pyramidene, og denne gruppen startet med en halv runde forsprang. Lise Marit tok ansvaret for den store pyramiden. Flertallet lot seg lokke av den store, seige pyramiden, men det var også flere som benyttet muligheten til litt mer fart med små pyramider. 

Tross at det er mørkt, er det grei nok sikt. Og takket være både refleksvester, et par hodelykter og noen skinnende hvite "Oslos Bratteste" luer lyste det ekstra mye opp i den faste løypa. 
Siri (i rosa) motiverer løperne før intervall. Foto: Anne D

Månedens Campere for september ble premiert. I dag ble også det nyeste tilskuddet til Campernes løpeantrekk offentliggjort, nemlig et lekkert oransje løpeskjørt. De blir nok å spotte i løp fremover (kanskje litt i kaldeste laget nå i høst, men ihvertfall til våren!) 

De som har startet oktober med et kryss i Treningscamp sin oppmøteperm var: Andreas F, Anita, Anne D, Anne E, Carina, Chirsti, Christopher, Eirik, Elisabeth A, Fredrik, Hege, Jan-Sverre, Karen, Kjersti, Kirsten, Kåre, Line, Lise Marit, Mari, Maria, Monique, Pål, Siri, Stian L (ny!), Thordur, Tone NP (ny!), Trygve, Vemund, Wenche 

Til helgen er det igjen nye løpsmuligheter. Både Nøklevannet rundt og Eggemomila går av stabelen lørdag 6. oktober.

Kommentarer

  1. Takk for fin økt! Morsomt og være med. :o)

    Hilsen Mossjonistene :o)

    SvarSlett
  2. Jeg syklet hjem fra jobb da slusene åpnet - vått & gøy :-)

    Knallbra økt i går med overraskende høyt oppmøte- hyggelig med besøk i parken også!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar