Mens jeg venter på alderdommen

Nok en fin samling av folk i parken i dag! Camperne fortsetter å stille mannsterke på tross av mumling om en sesong som er på hell, mørke kvelder og stadig kjøligere temperaturer (skjønt, i kveld var det ganske varmt). Det synes jeg er veldig bra! Sofaen 0 - dere 1. 

Siri kunne tilby to valg i kveld: Korte eller lange intervaller. Hun tok ansvar for gruppen med de langte intervallene, og de løp en, to, tre, tre, to, en runder (med pauser!). Jeg og min superraske gruppe løp en, to, en runde, ganger tre. Gærningene som løp de lange intervallene, rakk til og med en bonusrunde på slutten. Respekt!

For min egen del gikk det sånn passe i dag. Har siden i går hatt en mystisk, stikkende smerte i høyre side av overkroppen, og kjente litt på det under dagens intervaller. Lurer på hva det kan være. Det er i et område som verken er rygg eller mage, men hvorfor har jeg vondt på en plass jeg knapt visste eksisterte og aldri har plaget meg tidligere? Sambo har ymtet frempå om at jeg kan ha forstrukket en muskel, men det anser jeg som lite sannsynlig - har da ingen muskler å skryte av i det området? Vel, vel. Satser på at det går over før lørdag, da er det jo Hytteplanmila. Hvis ikke, kan jeg se på alle disse løpevondtene som en fin oppvarming til alderdommen. 

Kveldens flinkiser på trening: Per-Christian, Randi-Lise (NY!), Sindre (NY!), Tone (comeback?), Tor-Erling, Trude, Tove, Halvor, Hege, Fredrik, Helge, Ingolf, Jan Sverre, Anne Kristine, Astrid, Christopher, Atle, Bjørnar, Carina, Christin, Elisabeth W, Erlend (NY!), Hanne (comeback), Janis, Lea, Kirsten, Line, Marita, Mari, Nina, Lisa (comeback!), Kåre, Siri og jeg.

OBS: Trude var uheldig og tråkket over i kveld - ønsker deg god bedring! Det er fort gjort å tråkke feil i en sporadisk opplyst park, og noen ganger har man bare maks uflaks. Men husk å løpe forsiktig, alle sammen! Se dere for og bruk gjerne hodelykt. Hilsen mamma.
  
     

Kommentarer