Månedens Camper September

September er gått over i oktober. Høsten er helt klart her, og nå er dørstokkmila for løping utendørs både høy og bred pga mørket som kommer så tidlig. For oss som ikke har den store muligheten til å løpe på dagtid blir det derfor litt ekstra tungt nå. Gode tips tildørstokk-krympere mottas. Jeg syns høsten er ekstra mørk i år. Jeg kjøpte meg hodelykt i går som jeg skal prøve i parken i morgen!


Høsten er finest i dagslys!

Men, når september går over i oktober er det med ett også tid for å kåre månedens Camper! Litt nedgang i antall treningsdeltakelser denne måneden i forhold til august, men fortsatt godt oppmøte. Det er vel i størst grad mandagsøktene som har hatt litt lavere oppmøte nå den siste måneden. 

Totalt for september: 146 deltakelser mot 195 i august. På den annen side har Campen hatt 90 ulike innom dennen måneden, mot 68 forrige måned. Gjennomsnittlig antall på treningene er 21, som i august. Det er bra!
I tillegg til alle disse øktene har det som kjent vært spesielt stor aktivitet på løpskonkurranser i september. 25-30 Campere var i aksjon på Oslo Maraton og det er skrevet ikke mindre enn 4 løpsrapporter fra denne konkurransen. I tillegg har du denne måneden kunnet lese om Campere som har løpt Norway Cross, Drammen halvmaraton, Oslos Bratteste, SkiLøpet, Nordmarkstravern og Landsbyløpet. (Oktober begynner med Eggemomila og Nøklevann Rundt)

De som er nominert og har mulighet til å vinne premie i parken i morgen er de med 4 (samtlige) onsdagsøkter i parken:
Carina
Caspar
Christopher
Elisabeth W
Kjersti
Kåre
Tove

-om du mener du mangler på lista må du gi lyd fra deg:-)


Ses i parken i morgen!

 

Kommentarer