"All you need is running shoes"

I kveld kunne det for første gang velges mellom Treningscamp i Oslo eller på Tjøme. Caspar har nemlig flyttet til Vestfold, men har like gjerne startet Treningscamp der. I følge ryktene skulle 3-5 spreke tjømlinger være klare til trening. Det blir spennende å lese rapporten!

Etter oppmøtet i Frognerparken å dømme, var det imidlertid ingen osloboere som hadde latt seg friste til premieren på Tjøme. Det var nemlig minst 26 spreke campere i parken denne kvelden i midten av oktober, hvorav til og med to nye! Og da vi løp rundt i lukten av høstløv og i skinnet fra noen hodelykter og de få parklyktene som var slått på, tenkte jeg at oktober jo egentlig er en veldig fin måned for løping det også.

De spreke camperne - som kjørte 5 doble runder og én enkel - var Atle, Barbo, Bjørnar, Elin, Elisabeth A, Elisabeth W, Christin, Christopher, Gruo, Halvor, Helge, Janis, Jeanette, Karoline, Kåre, Line, Margaret, Maria A (ny!), Nina, Pål, Sidsel G, Siri, Siw-Mette, Trygve, Tove og Trude.

Den aller sprekeste - i alle fall utseendemessig - var Janis, som stilte rett fra jobb i skjorte og langbukse. Kred! Som han sa: "All you need is running shoes." Sant nok.

Kommentarer