Valgets kval

Første septemberøkt i parken er unnagjort, det ble nok en utfordrende og morsom økt i godt selskap. Etter to runder med oppvarming fikk alle velge pyramideøkt: a) Tre små 1-2-1 rundere, eller En stor: 1-2-3-3-2-1 runder. Likt antall runder, men ulikt antall pauser og intervaller. Den første best egnet for de som vil øke farten sin og de som er minst erfarne med intervalløping, den andre spesielt godt egnet for de som skal ut i langløp nå i høst.

Jan Sverre tok ansvar for de små pyramidene, og jeg for den andre gruppen. Ettersom gruppe 1 hadde flere pauser lå de en runde etter gruppe 2 da vi kom i mål. Så, utfordringen til gruppe 2 ble selvfølgelig å puste gruppe 1 i nakken og fotfølge de gjennom siste runden. Veldig mange tok den utfordringen, etter en kraftig forkortet pause:-) 

Pyramidefolkene var: Aida, Amalie (NY!), Anne R, Anita,  Atle  Bjørnar, Caspar, Cecilie, Christin, Christopher, Elisabeth A, Elisabeth W, Eli, Fredrik, Guro, Hege, Helge, Ingunn, Irene, Janis, Jan-Sverre, Kåre, Kathrine, Kine, Kjersti, Lise Marit, Margaret, Mari, Maria, Marita Susann (NY!), Marit, Per-Kristian, Pål, Sidsel, Siri, Thordur,Tove , Trude , Vemund og Wenche

40 stk - veldig bra:-)

Til helga er det Norway Cross og Drammen, det blir deltakere fra Treningscamp begge steder - sleng deg med du også. Line er primus motor på Ekeberg og Lise M i Drammen.
Neste helg er det Birken og KK-løpet, deretter Oslo Maraton (3, 10, halv eller hel) før vi avslutter i Tryvann med Oslos Bratteste. Det kommer til å være Campere overalt - og vi vil gjerne ha med også deg!

Drakter: Bestilling av drakter skjer denne uken, så hvis du vil ha drakt må du være rask. Det blir neppe ny bestilling før om et års tid. Bruks facebookgruppa eller send en mail til treningscamp.PS Mandag er det atter motbakker, men følg med på facebook eller i kalenderen her på bloggen, tidspunktet kan bli flyttet litt frem pga mørkets frembrudd.

Kommentarer