Siste finpuss på formen før OM!

Igjen var det duket for intervalltrening i Frognerparken. 

Flere var på plass i god tid for litt løpeprat før selve treningsøkten. Under pratekvateret var det både mimring fra forrige helgas løp, og deling tips og forventninger til den kommende helgs løp.

I Siris fravær tok Caspar ansvaret. Han tilbød enten store pyramider (1-2-3-3-2-1) eller single runder for de som ikke skulle løpe langløp i helgen. 

Flertallet endte vel opp på den store intervallene, noe som kanskje var passende ettersom flesteparten av de som hadde kommet seg i parken skal løpe til helgen. Farten var veldig varierende, flere tok det nok litt med ro med tanke på helgen mens andre spurtet avgårde. 

Caspar var streng med pausene, var heldig om vi fikk ett sekund ekstra. Heldigvis var gravingen i løypa fullført fra forrige onsdag. Noe som er greit når det begynner å bli så pass mørkt. Til tross for en hund som hadde forvillet seg inn i løypa vår, ble det ingen uhell. 

Etter den store pyramiden var fullført og gruppe to hadde fullført 10 single runder, ble det en bonus sammen på hele gjengen. 

De som i dag spisset formen til helgen  eller bare var flinke var: Lea, Siw Mette, Vemund, Kåre, Christopher, Fredrik, Trygve, Eirik, Halvor, Carina, Marianne, Guro, Kjersti, Line, Caspar, Maren, Kjersti, Vegard, Tove, Christin, Helge, Elisabeth W, Stian, Mari og Thordur.

Til helgen er det altså Oslo maraton, og et lite søk på Treningscamp som klubb  på startlisten viste totalt 25 løpere! (vet det er enda flere) Etterpå har Lise Marit organisert felles middag, det blir nok også en hyggelig opplevelse. Ønsker alle lykke til og gleder meg til å lese rapporter! 
 

Kommentarer