Løpsrapport(sett fra sidelinjen): Norway Cross

I dag var det duket for terreng løp på "Oslos tak" - Norway Cross på Ekeberg. Løpsarrangementet inkluderte et barneløp, 5 km og 10 km og en 10 km stafett. 

Planen min var opprinnelig å delta i stafetten, men jeg greide dessverre ikke å samle et stafettlag. Da lot jeg meg heller friste i går til å melde meg på Drammen halvmaraton (som er i morgen). Det gjenstår å se om det var et godt valg...

Heldigvis var det andre på plass for å forsvare Treningscamp sin ære. Kåre var en flott representant i TC bunaden. Jeg benyttet  anledningen til å heie og fotografer i det som ble en solfylt ettermiddag. 


Kåre tar seg tid til å vise frem sin flotte bunad

Løypen bestod av to runde på 3,5 og 1,5 km, løpt to ganger av 10 km - løperne. Underlaget var stort sett bare gress, heldigvis rimelig tørt. Første sløyfen på 3,5 km var tyngre enn de siste 1,5, med flere bakker. 
På vei ut av skogen etter første 3,5 km

Fra deltakeren ståsted konkluderer Kåre med at løypen var hard, men gøy. Han var godt fornøyd etter målgang. Og det synes jeg han burde være. Særlig vil jeg trekke frem sluttspurten, hvor han tok flere løpere. Etter 10 km på gress, står det respekt av en sluttspurt.

Kåre spruter inn til mål

Fra mitt ståsted kan jeg si at løypen var veldig publikumsvennlig, løperne løp forbi start/målområdet til sammen fire ganger og man hadde god utsikt over store deler av løypen. 

Artig som det var å heie, kriblet det i beina for å løpe selv. Håper dette var en god oppvarming til i morgen. 

Kommentarer