KK-mila 2012

KK-mila ble arrangert for første gang i fjor, og Champagneløpet er tilbake nå i år også, bare en måned tidligere enn debuten. Lørdag 15. september kl 14:00

Du kan velge mellom 5 og 10 km, starten er ved Aker Brygge /Tjuvhomen, og det løpes ut mot Bygdøy. 5 km løypa vender der ute ved rundkjøringa til Bygdøy, mens 10 km løypa tar for seg vakre og idylliske Kongeskogen Det er utrolig flott å løpe der ute, men spesielt lettløpt er det ikke. I fjor var også 10 km løypa litt for lang - og har de ikke forkortet den i år kan du neppe perse på dette løpet. MEN, du kan få en knallfin løpetur i godt selskap:-)  Og et jeg kanskje liker aller, aller best med jenteløp er at jeg slipper å kjempe meg fram mellom menn som har åpna for hardt eller stilt seg for optimistisk i startfeltet!

Så, hva tenker du på?
- Finn fram løpeskjørtet, tyll og tiara - jenteløp er bare moro :-)

Meld deg på her.Det lokkes med:


  • Shopping med GODE TILBUD 
  • Velfylt goodiebag
  • Et glass med sprudlende forfriskning når du kommer i mål
  • Som deltaker får du også muligheten til å kjøpe sterkt rabatterte billetter til Bergmannklassikeren "Scener fra et ekteskap" med Linn Skåber og Svein Harry Schöttker Hauge i hovedrollene lørdag 15. september kl.18.00.

    Du vil også få en eksklusiv mulighet til å møte Linn Skåber og Svein Harry Schöttker Hauge bak scenen etter at forestillingen er slutt.


  • Kommentarer