Du kan grave i løypa mi, men du kan ikke stoppe Treningscamp!

Til tross for en god regnskur litt tidligere på ettermiddagen, var det ikke mangel på oppmøte på kveldens trening. Heller ikke det at det var påbegynt gravearbeid i deler av løypen vår, stoppet de over 30 løpeglade menneskene som møtte opp i Frognerparken i kveld. 

Etter Siri innførte pratekvarteret i forkant av treningen nå i september, var det også flere som var tidlig ute. Praten satt løst, og særlig var den kommende helgens løp et gjentakende tema. 

Etter forrige ukes suksess, tilbød Siri også i dag to valgfrie ruter: 
For de som skulle løpe KK-mila eller kortere løp, som vil øke farten eller nybegynner ble det tilbudt ti single runder med en dobbel runde i midten. 
For de som skal løpe Birken til helgen eller andre langløp i høst var dagens plan seks doble runder, og en bonusrunde for å ta igjen den første gruppen til slutt. Løp man ekstra fort kanskje to bonusrunder. 

Siri tok ansvar for den første gruppen. De fikk et lite forsprang før Christopher startet den andre gruppen. Til tross for oppdelingen, ble det en del overlapping i løypa. Farten på de doble rundene var ikke hurtig nok til at det ble mer enn en bonusrunde. (og greit var kanskje det...). 

De som møtte opp i parken i dag var: Anita, Anne Kristine, Barbo (ny!), Bjørnar, Carina, Caspar, Christopher, Damir, Eli, Elisabeth W, Hanne E, Helge, Ida, Ingunn, Jane, Janis, Jeanette, Kirsten, Kjersti, Kåre, Lea (ny!), Line, Lise Marit, Mari, Maria, Marit, Nina, Siri, Sue Anita (ny!), Thordur, Tonje (ny!), Torbjørn, Tove, Trygve, Vegard, Vemund og Åse Emilie (ny!).  

Hyggelig å se så mange nye løpere i parken.

Til helgen er det både Birken og KK-mila, og i følge avstemmingen lagt ut på var facebook side er det en stort antall Campere som skal løpe. Så følg med over helgen for flere løpsrapporter!

Minner også om at fristen er i kveld for å melde seg på felles middag etter Oslo maraton lørdag 22. september (man behøver ikke å ha løpt for å delta på middagen! Lise Marit bestiller bord i morgen.

Kommentarer