Aldri en onsdag uten!

Til tross for fantastiske prestasjoner under helgens Oslo maraton, var det ikke rom for hvile. Selv om høsten har kommet for å bli, og mørket har senket seg, er det ingen planer om å slutte å presse oss gjennom intervalltreningen vi vet gjør oss til sterkere og raskere løpere. Tross regn kom vi oss også igjennom i dag.

I dag inviterte Siri til fem doble runder, og en enkel runde for avslutning. Jeg fulgte ikke helt med i begynnelsen, og hadde egentlig forventet seks doble runder, så var ganske lettet når siste var enkel. 

I pausene mellom intervallene klappet vi for alle de flotte prestasjonene under helgens Oslo maraton, både 10 km, halvmaraton og maraton. Det var mange hender i været på spørsmål om hvem som satt ny PR i helgen. Selv maraton-gutta, Christopher Og Caspar, var på plass og så uforskammet friske ut etter helgens styrkeprøve.

Det som ikke er redd for vann, og som hadde fortjent en varm dusj etter kveldens trening:
Anne D, Carina, Caspar, Christoffer, Christopher, Elisabeth W, Halvor, Ida, Irene, Jane, Janis, Jeanette, Kjersti, Kåre, Lea, Line, Maren, Margaret, Maria (ny!), Silje (ny!), Siri, Siw-Mette, Synne, Tone (ny!), Tore, Tove og Wenche. Overraskende mange i regnværet og mørket!

Og om du trodde Camperne har en konkurranse-fri helg i september, tar du grundig feil. Lørdag er det allerede duket for årets motbakkebegivenhet: Oslos Bratteste. Et lite søk på listen av påmeldte viser totalt 14 løper påmeldt med Treningscamp som klubb. Og om du ikke har helgeplanene klare, er etterpåmelding fortsatt mulig. Lykke til, alle sammen!
 

Kommentarer