Til topps til tåke og skumring!

Ferien over, og det kan vel sies å merkes på oppmøte ved Bakkekroa i dag. Hele 9 stykker slo følge oppover de litt over 7 kilometerne og 445 høydemeterne til Tryvannstårnet. Det var lummert på vei oppover, men regnet holdt seg heldigvis unna. 

Som vanlig ble det 5 minutters intervaller, men ettersom pausen ble litt for lang på slutten, ble også siste og sjette intervall ekstra lang. Godt var det når vi alle fikk slått hånda på bommen. Der ble vi møtt av tåke og skumring.  

Nedover løp vi i skogen. Her kom mørket fort, og det var til tider vanskelig å følge med på hvor man plasserte føttene. Det tunge skylaget hadde nok noe skyld i at det ble så fort mørkt i dag, men det blir vel ikke bedre fremover. Da er det vel bare å ty til gulrøtter og hodelykter. 

For variasjonens skyld testet vi også enda en ny rute på slutten. Og vi løp bare nesten feil. Tilbake ved Bakkekroa målte GPSen 15,1 km. Ikke en dårlig start på uka! 

De som nyte den gode starten på uka er: Marius, Henrik (ny!), Thomas (Comeback!), Nina, Trygve, Stian, Olav, Lise Marit og Line.

For egen del må jeg si at jeg endelig merket litt fremgang på en mandagsøkt. Godt å føle at bakkene hjelper på. Tidligere har jeg søkt å unngå bakker, men disse mandagstreningene har trolig både bedret psyken og kondisen. Det blir spennende å se hvordan treningen har hjulpet i løpene fremover i høst. 

Kommentarer