Smerte = fremgang

Er du på søken etter en ukestart som involverer blodsmak i munnen, åndenød og reell fare for at middagen kommer i retur? Look no further - Treningscamp leverer, hver mandag. 

I kveld hadde jeg bestemt meg for at det skulle gjøre vondt. Siden helga gikk med til å vaske ut av gamleleiligheten (har flytta til ny og mindre kåk, haha), ble det ingen langtur på lørdag. Kjente jeg hadde behov for en skikkelig motbakkeøkt! Og jeg skal jo løpe Halvtraver´n førstkommende lørdag, så i kveld ga jeg alt! 

Virker som de fleste har kravlet ut av feriedvalen nå, vi er i gang med å banke inn toppformen igjen. Jeg synes det gjorde vondt i bakkene i dag, men smerte gir som kjent fremgang. Og det sier vi ja takk til!
Fint på toppen - det måneskinnet hadde vi jammen fortjent!
Kveldens deltakere: Fredrik. Line, Vemund, Thomas, Marianne, Stian, Kåre, Nina og jeg. De to sistnevnte måtte dessuten stoppe opp på vei ned for å ta enda et bilde: 
Fine Oslo <3
Takk for meget god innsats i kveld! Gleder meg til å sjekke ut Treningscamps deltakelse på høstens løp, noe sier meg at opptil flere vil få veldig gode løpsopplevelser (og resultater). 

God natt! 

     

Kommentarer