Pratekvarter og månedens Camper

Først, august!

De som er kvalifisert som Månedens Camper er de med fem onsdagsøktkryss: Atle, Halvor og Kåre. Det blir overraskelse i parken til en av de tre raske og spreke guttene! (For dere nye og gamle som ikke har skjønt poenget med navnepugging, her er årsaken. Man kan få PREMIE)

I alt fikk dere 195 treningskryss i august, fordelt på fire mandagsøkter og fem onsdagsøkter. I snitt har dere vært 7.5 sprekinger på mandager og hele 33 på onsdager.128 ulike har vært innom Treningscamptreninger denne måneden, og det er slett ikke dårlig! (Onsdagene er kanskje litt underrapportert, men det er ikke mange som mangler). Uansett: Klapp på skuldra til dere alle sammen!

Så, september!

Dette er kanskje den travleste måneden hva angår løpskonkurranser. Det er så tett og så rikt utvalg at de fleste kan bli rådville og forvirra over hva man skal velge på menyen. Det starter 1. september med valgets kval: SkiLøpet eller Traver´n. Og sånn fortsetter det hele måneden: Lørenskogløpet, Kanaljoggen, Drammen Halv eller Norway Cross. Videre KK-løpet eller Birkebeineren. Oslo Maraton og Oslos Bratteste osv osv.  (Dette er bare helgeløpene...)

September er også en måned hvor mange har maratontanker, hel eller halv - en stor utfordring og personlig seier uansett. Kanskje har du aldri løpt en konkurranse før, eller kanskje skal du øke distansen nettopp denne måneden, debutere på halv eller hel. Dette tar vi i Treningscamp på alvor! Vi hjelper deg gjennom den nervepirrende innspurten fram til DAGEN. Vi fortsetter selvsagt med trening i parken hver onsdag for at du skal få en knalleffektiv løpeøkt som gjør underverker for formen. Mandagsbakkene består (men flyttes kanskje litt frem litt pga mørkets frembrudd) og vi innfører: PRATEKVARTERET.

Pratekvarteret skal være et kvarter med prat. (Vi er veldig oppfinnsomme og kreative).
Det hele går ut på at dere kan komme kvart på åtte hver onsdag for å prate om løp i et helt kvarter før trening begynner. Lange løp, harde løp, spennende løp - du bestemmer. Det er mange Campere som har mye erfaring, og mange som har liten erfaring. I parken kan de møtes for å prate om det. Du kan spørre om hva som er lurt å tenke på før maraton, hva du bør spise og drikke, hva du skal ha på, hvilken fart du kan tåle osv osv. 

Oppfordrer nye og gamle Campere til å komme et kvarter tidligere enn vanlig for å dele erfaringer, diskutere og spørre!
   

Kommentarer