Nye pyramider (ja, vi er blitt helt gærne)!

Det er visst én måned igjen til Oslo maraton. Det var svært tydelig i parken i kveld! 

Høstens mange løpsutfordringer står i kø, og for de aller fleste er det bare én ting å gjøre: Hoppe i det. Komme i gang med gode rutiner igjen. For noen (inkludert meg) var første ordentlige treningsøkt etter ferien på mandag, mens andre klinket til i kveld. Siri var sjef og introduserte et helt nytt opplegg. Kanskje ikke så revolusjonerende, men for oss gamle travere var det nærmest sjokkerende å høre at vi skulle løpe én, to, tre runder, og så tre, to, én. Tolv runder til sammen, altså. Og med pauser innimellom så klart! 

Som svoren tilhenger av de tradisjonelle pyramidene, må jeg bare innrømme at Siris nye øvelser var veldig effektive. Det virket faktisk som kveldens runder gikk fortere enn vanlig?! Å begynne med én runde er fint, så øke til to, og så en skikkelig seig periode der du må løpe to etapper på tre runder. Men når du er ferdig med de, har du jo bare tre runder igjen! Muligens dette ble surrete, eneste løsning for å forstå fullt og helt er å bli med på trening ;-) 

Kveldens deltakere: Atle, Per Kristian, Janis, Wenche, Halvor, Fredrik, Kåre, Trygve, Thomas, Chirsti, Cecilie, Line, Eli, Jeanette, Elin Ø, Tor Anton (NY!), Carina, Kjersti (eller Kirsti?), Irene, Maren, Ann, Siw-Mette, Ragnhild, Elin, Hege, Tore, Trude, Mari, Anne Christine, Jane, Tove, Margaret, Santoucha, Siri og jeg. Har jeg glemt navn? Skriv i kommentarfeltet! 

Vi var mange på styrketreningen også i kveld, så både mage, rygg og armer fikk kjørt seg skikkelig. Og nei, jeg teller ikke sekunder når jeg teller til 30 mens vi tar planken. En dag vil dere takke meg for det.
 

Kommentarer