Løpshøsten -12, for meg!

Sommeren er på hell, det er ikke siste kveld - heldigvis. Men, en god kveld for å se litt framover! 

Om en uke er det løp i Moss; Christian Frederikløpet. Jeg deltok der i fjor, varmt og svett og altfor langt. Egentlig skulle jeg vært med i år også, men bryllupsfest på kvelden ser ut til å torpedere dette løpet i år.  Distansene er 5 og 10 km, samt barneløp. Andreas F og jeg var Campens utsendte i fjor.

Uken deretter skal jeg "løpe" terrengløp. Fikk startplass i Vassfjellet Rundt i bursdagsgave, og dette kombineres med 100-årsfest hjemme for mamma og søsteren min. Jeg deltok i dette løpet i 2010, og det var ganske tungt og bratt - men et flott arrangement som jeg tror jeg gleder meg til! Denne gangen uten baby i magen.
Nordmarkstravern 2010 - fin tur!

Uken etter dette løpet er det løpsfestkrasjing: SkiLøpet og Nordmarkstravern på en og samme dag -  1. september - helt fryktelig. Jeg er stor Traverfan, men har blitt litt usikker på hvor jeg havner nå. Jeg har lest at SkiLøpet har både barneløp og barnepass - og ber jeg mannen velge om jeg skal bli borte 4-5 timer mot dette er jeg redd Travern ryker for min del. Vi får ta familieråd før den endelige beslutningen tas. 

Uken etter denne krasjen er det Norway Cross og Drammen Halvmaraton, begge fristende. Jeg har ikke valgt noen av de ennå, og har en mistanke om at det tross fristelser blir en frihelg. Løpskonkurransefri selvsagt, ikke treningsfri.

Så befinner vi oss plutselig midt i september! Det er utrolig så fort tiden går når man blogger og løper. Da skal jeg helt sikkert delta i KK-løpet. Her skal jeg sågar forsvare seieren på 5 km fra i fjor. Det blir nok ikke bare hardt, men også umulig. Feig holdning kan du godt si. Jeg skal gå for topp fem, æresord! Det blir som i fjor fyldige goodiebags og sprudlevann etter mål - bli med. Finn frem ditt fineste skjørt og ditt peneste smil!

Helga deretter er det Oslo Maraton. I fjor løp jeg ti for Grete - i år er jeg påmeldt halvmaraton. Jeg tror det skal bli fint. Er ikke lagd for fart jeg, bare moro. Det har vært stort Campoppmøte på OM de seneste årene, og dette er et løp vi vises godt i med de flotte bunadene våre. Få med deg dette - og om du ikke vil løpe, trenger vi både fotograf og heirarop. Og det blir sikkert festlig lag på kvelden!

Helgen etter OM er det som alltid (de siste 3 år): Oslos Bratteste. Grusomt bratt, grusomt hardt - men fort gjort. Pytt pytt. Heldigvis har jeg elendig hukommelse

Etter dette strabasiøse opplegget har jeg ikke noe løpkonkurranse før i slutten av oktober. Da skal jeg imidlertid ta den helt ut. Run to the beat, halvmaraton i London. Dette er årets høydepunkt for meg - både fordi jeg reiser på tur UTEN barn, konkurransen er visstnok en halvmaraton gjennom 20 musikkscener og jeg skal ha en helg i London. Det er lov å glede seg litt da vel?


Jeg har ikke glemt Sprintstafetten på Ekebergsletta - men jeg vet ikke helt når den er, hvis den er i år! Kondis omtale 2011.

Hva gleder du deg mest til?
 

Kommentarer

 1. Du inspirerer... Nå strever jeg veldig med å komme i gang etter en daff sommer, så jeg skal ta opp-/ utfordringen og melde meg på et løp i høst. Og da blir det 10 for Grete, for da får jeg jo campfest på kjøpet:)

  Jeg har aldri løpt så langt på asfalt, jeg (har jo knapt nok løpt så langt på noe underlag). Så nå har jeg god grunn til å trappe opp treninga framover!

  SvarSlett
 2. Bra innstilling Mari!
  Vi ses kanskje på onsdag?

  SvarSlett
 3. Håper det - hvis ikke er det av en gyldig grunn;)

  SvarSlett
 4. Sørkedalsløpet 4. september må også på kalenderen! Jeg er påmeldt, tror nok det blir flere campere også! 11 km, og man kan være med på fellestreninger i løypa 21. og 28. august! http://new.sorkedalen.org/wordpress_lopet/

  Hurra for høstsesongen 2012 :D

  SvarSlett
 5. Det så da innmari idyllisk ut, Astrid!

  SvarSlett
 6. Sørkedalsløpet er lagt til i kalenderen!
  For mange fristelser:-)

  SvarSlett
 7. Du ligger ikke på latsiden Siri. Høres ut som du går en travel høst i møte. :) Utrolig mange fine løp utover høsten, ikke bare i august og september, men også i oktober blant annet Furumomila og Hytteplanmila.

  For min del blir det lite konkurransen den nærmeste tiden og definitivt ingen i august, men jeg satser på å få med meg en konkurranse eller to litt ut i september.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar