Igang med løpehøsten!

Med over 30 campere i parken i kveld, kunne det slås fast at nå er løpehøsten igang. Og ekstra moro var det med mange nye!

Siri var tilbake etter ferie og hadde skumle planer om ikke mindre enn 14 single runder - som ble nedforhandlet til 13 + 1 bonus. Før start synes jeg 13 + 1 runder virker som en evighet. Men det er alltid en rygg å henge på eller en snarvei å svinge inn mot, og plutselig er det bare den ene runden igjen, som Siri påstår bare ligger i "hue", og hvor man kan hente ut de siste kreftene i visshet om at etterpå vanker (for min del) sjokolademelk og brunost med boysenbærsyltetøy. Super innsats fra alle i kveld, og forhåpentligvis ga det mersmak også om det var første gang - i alle fall etter sjokolademelken og et par timer på sofaen.

13 + 1 intervallrunder med påfølgende memorering av navn kan lanseres som egen idrettsgren. Sprekinger i parken i kveld:

Anne, Anne D, Anne Kristine, Atle, Caroline, Christopher, Eli, Elin, Elin Ø, Halvor, Hege, Helge, Jeanette, Karen, Karen Marie, Katrine, Kirsten, Kåre, Maren, Marianne F, Marianne, Nina, Thordur, Tommy, Tore, Tove, Siri, Sissel, Synne, Vemund og Wenche.

Har på følelsen at vi ikke kom helt i mål med navnene, så ha meg unnskyldt og gi et hint om du var der!

Jeg gleder meg til masse løping utover høsten. I tillegg til de faste onsdagene i Frognerparken, er det jo bakkemandager og kanskje får vi også til noen rolige langturer i helgene? Følg med her og på Facebook-siden.

Dessuten er det mange spennende løp som man kan la seg motivere til. Thordur skal løpe halvmaraton i Reykjavik (!) allerede neste uke - lykke til! Og skal man være med i løp, kan det jo være artig med Treningscamp-drakt. Vi håper å sende av gårde en ny bestilling snart - Facebook-siden eller bruk kommentarfeltet nedenfor.

Kommentarer

 1. Jeg bare MÅ presisere litt....
  Det ble nedforhandlet til 13 runder, bonusen skulle kun gjelde de (f.eks meg) som hadde spist for mye i ferien.

  Alle de nye fikk et eksklusivt tilbud om 6 + 6, dvs stå over 7. intervall og i bytte fikk de hele 4(!) minutters pause.

  Jeg er faktisk mye snillere enn Christopher fremstiller meg!

  :-)

  Gøy med full trøkk på trening igjen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar