Gråtassen Triathlon

For noen av oss er det liksom ikke nok å fly i bakker eller rundt i parken - nei, vi trenger større utfordringer enn som så!

Derfor fant jeg og Christopher ut at det var en god idé å melde oss på triathlon, i Kodal utenfor Sandefjord, for virkelig å utfordre kroppen til nye dyster. For ingenting er vel som 300 meter kaossvømming i tette puljer, 24 km sykling på asfalt-grus-gjørme-grus-asfalt-grus-gjørme igjen, og så avslutte med 5 sugne km terrengløp der det knapt var tørt?

Høres ikke dette fristende ut? Da kan vi legge til at det var strålende sol hele veien, noenogtyve grader i skyggen, folk som heiet på deg som om du holdt på å vinne VM-gull, og speakere som spilte ordentlig stemningsmusikk før start! 

Dette er noe av det mest profesjonelle og utfordrende jeg har vært med på, og jeg kan på det varmeste anbefale alle som vurderer en ekstra utfordring å delta i Gråtassen. Evt kan du gjøre som Christopher, som synes det var såpass gøy at han stiller i Oslo Triathlon på lørdag!!


Starten for elitepuljen har akkurat gått


På vei inn til veksling mellom sykkel og løp

Innspurten, med entusiastiske tilskuere

Stolte gutter kan kalle seg ekte Triathleter


...og SÅNN så sykkelen ut etter målgang! 

Kommentarer

 1. Stakkars sykkelen!

  Men, dere er tøffinger :)
  Grattis, gøy å lese!

  SvarSlett
 2. Fantastisk morsomt! Og som Caspar skriver, veldig profesjonelt gjennomført og kjempestemning gjennom hele løypa. Eller hva sier du til å møte et tromme-korps midt inne i skogen på løpetraseens høyeste punkt? Det er bare å krysse av første lørdag i august neste år!

  SvarSlett
 3. Jeg svømmer som en våt sokk. Den eneste trikonurransen jeg har vurdert er den lagkonkurransen de har på Sognsvann, der man har en utøver per disiplin:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar