Er du klar for stafett på litt mykere underlag?

Som Christopher offentliggjorde onsdag, er løpehøsten godt i gang. Og det byr på mange løpemuligheter. 

Lørdag 8. September arrangerer Idrettsklubben Tjalve Norway Cross, et terrengløp på Ekeberg. Distansene er 5 km og 10 km, samt et barneløp. Nytt av i år er at det også arrangeres stafett på totalt 10 km fordelt på 4 etapper (på ca 1,5 km og 3,5 km). 

 Arrangørene reklamerer for løp på Oslos tak for asfaltleie løpere. For mange (meg inkludert) inneholder høstens løpekonkurranser mye asfalt og hardt underlag. Da blir både beina og sinnet fristet av "grønt gress og myk skogbunn". 

Treningscamp var sist samlet for felles laginnsats på Holmenkollstafetten i mai. Jeg var ikke med den gang, men fra hva jeg leser var det en flott opplevelse. Er det ikke på tide å samle TC kreftene og igjen stille til stafett?

Skriv i kommentarfeltet under om du kunne tenke deg å bli med. Med så stor løperstall som Treningscamp nå har, burde vi jo greie å stille med flere lag! 

Minner samtidig om draktbestillingen som nå er pågang på våre facebooksider. En såkalt TC bunad er et flott supplement til garderoben nå som løpekonkurransene for mange står i rekke og kø. 

Kommentarer