Dobbelt så moro - sammen

Det var med litt sommerfugler i magen at jeg tok den vanlige turen til Frognerparken i kveld. Jeg hadde sagt ja til å bidra til Treningscamp, uten å føle meg helt kvalifisert. Godt er det da å ha rutinerte som Lise Marit som hjelper til å ta initiativ. Er jo tross alt derfor jeg møter opp igjen og igjen på Treningscamp: for å slippe å gjøre treningen alene!

Etter forrige ukes enkle runder og spurter var det duket for litt lengre intervaller i dag. Etter to runder oppvarming ble det 5 doble runder etterfulgt av 2 enkle runder. På den siste runde var det full gass, og flere flotte spurter over mållinjen. Og løypa ble godt benyttet, med alle slags kombinasjoner, for å finne en rute tilpasset den enkeltes form.

Jeg lot meg inspirere av Lise Marit og Caspar fra forrige uke, og løp en litt lengre runde enn vanlig. Det er gøy å se at de siste to månedene med trening i parken gir resultater. 

Ingen bet helt på forslag om styrketrening denne onsdagen heller. Men neste onsdag... Ja, da er vi alle enige om at det er på tide med styrketrening igjen! 

De som var med å løpe i dag var: Hung (ny!), Halvor, Lise Marit, Kåre, Line, Marianne, Trygve, Mona (ny!), Guro, Ian, Bjørnar, Christopher, Katrine, Vemund og Atle.

Ønsker de som skal løpe (og sykle og svømme) i helgen lykke til! 

Kommentarer