Dobbelt opp av alt

Forrige onsdag var det de singles kveld, hele 14 single runder for de tøffeste av de tøffe. Denne uken derimot var det pinglenes aften i parken! Det var fullt av feststemte faddere og nye studenter som lager liv og leven, og forsøker tøffe seg ved å henge på oss som løper. De holder gjerne 2-300 m – veldig imponerende!

Programmet for økta var enkelt: 2 runder oppvarming (de fleste løper til parken, så dette er ikke ment å skulle dekke hele oppvarmingsbehovet!), 5 doble, 5 korte, styrketrening, løpe/krype/sykle hjem. Spise - sove - sove - sove - spise enda mer...

Dette programmet ble utført på en strålende måte av Agila(ny!), Anna, Anne D, Anne, Atle, Carina, Christopher, Bjørnar, Børge, Eli, Elin, Elin Ø, Elisabeth A, Elisabeth W, Guro, Halvor, Helge, Hege, Ingrid(ny!), Ingunn F (comeback!), Jane, Jeanette, Karen, Karen Marie, Katrin, Kirsten, Kåre, Maren, Margaret (ny!), Mona, Nesli (ny!), Olav, Per Kristian, Ragnhild(ny!), Sidsel, Siri, Tove og Wenche

-Velkommen til dere nye! Beklager at jeg ikke greier å lære meg alle navnene fort nok nå, det blir mye tull og navneforvirring. Jeg håper lista over er nær sannheten, med god hjelp fra dere alle:-)

På mandag er det atter bakker som gjelder – men om du vil løpe på lørdag eller søndag er det bare å spørre på facebookgruppa sin vegg, så er jeg sikker på at du får turfølge!


    
PS! Løpene kommer tett nå på høsten, meld dere på noen av de med Treningscamp som klubb. Oslo Maraton har fire ulike distanser - og vi blir mange. Drakt kan fortsatt bestilles via facebookgruppa.

Kommentarer

  1. Sprekt som alltid! Jeg vet snart ikke om jeg tørr stikke innom for hvis doble runder er for pingler så sliter jeg ;-)

    SvarSlett
  2. Silja da, jeg tenkte selvsagt på de som ikke løp - de var i stort flertall i går! :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar