6 guys, a girl and Tryvannstårnet!

Da er enda en bakkemandag velgjennomført. Tross litt uventede regnbyger tidligere på dagen, var det opphold hele turen. Temperaturen kan man heller ikke klage på når man puster og peser oppover. 

Jeg hadde et lite håp om å følge gutta ihvertfall litt, men tempoet deres ble fort i meste laget. Da er det fint å samles i pausene. Gutta fordelte seg fint i en lang rekke foran meg, hadde jeg ikke vært så opptatt med å løpe så hadde det vært en fin bildemulighet. Tross intervallene mine gikk litt saktere enn tidligere, gjør det godt på selvtilliten å nå toppen og slå hendene på den etterlengtede bommen. Det kan anbefales! 

Som vanlig ble det seks 5 minutters intervaller, med to minutter pause. Den siste intervallen sies å være noe lenger. Er usikker på om det gjaldt gutta (dere får gi litt kommentarer!), de stod allerede å heiet bommen når jeg kom opp siste bakken.  Nedover ble det skogstien. En god treningsmulighet for de som vil være med å løpe terreng-stafettDe som nådde toppen i dag var: Snorre, Marius, Stian, Trygve, Eirik (NY!), Vemund og Line.

Hva er vel mer passende etter en slik økt enn et kaldt glass O'Boy! 


Kommentarer