Yes we can!

Yes we can! And we did!
Folk har vel litt ulik oppfatning av hva som er moro. Men merkelig nok er vi ganske mange som faktisk synes mandagsbakker er moro. Det er sikkert like mange som synes at vi er helt sprø som kaller dette moro! Eller... for å nyansere det litt: det er i det minste utrolig deilig når vi er på toppen og Tryvann troner foran oss :-) I kveld møttes disse for mandagsmoro: Lise Marit, Vemund, Nina, Kenneth, Trygve, Kåre, Marius, Snorre (NY!), Aysegül, Guro og jeg selv. Kom ikke her og si at camperne ligger på latsiden selv om det er sommer og ferie!

Men jeg må innrømme at bakkene fortonet seg ekstra bratte og tunge i kveld. Vi var visst flere som kjente litt etterdønninger etter lørdagens halvmaraton... betyr vel bare at vi gjorde en skikkelig jobb på lørdag det :) Og dessuten, mandagsbakker SKAL være tunge! Ikke noe moro ellers, ikke sant?

På vei ned ble jeg så sulten at jeg begynte å fantasere om det ene himmelske måltidet etter det andre. Men brødskiver med leverpostei og tomat smakte kjempegodt det også ;-) 


Kommentarer