Øyene rundt med innslag av gourmet

Smånervøst før start som alltid - på Hovedøya
Det er mange grunner til å holde seg i Oslo om sommeren. Flere av dem står SRM som arrangør ansvarlig for! 

Forrige torsdag var det for eksempel Hovedøya Rundt, ett av tre løp i den tidligere omtalte Øyakarusellen. Disse løpene, som hadde sin debutsesong sommeren 2010, er mye mer enn bare løp. De er hyggelige sosiale happenings - som i 
Ikke reker på et fat men reker på en benk. Funker like bra!
alle fall jeg har problemer med å ikke stille opp på :-) I fjor koste vi oss med reker etter løpet på Hovedøya, noe som ga mersmak. Så suksessen ble selvsagt gjentatt etter årets løp!

I godt sommervær (null regndråper!!) stilte 30 løpere til start, ny deltakerrekord! Blant dem hele fem campere: Kåre, Astrid, Regis, Silja og jeg. Noen tok første båt hjem etter at løpet var over, de fleste ble igjen og spiste reker, loff og majones. Namnam :)

I går var det Langøyene Rundt som stod for tur. Til tross for mørke truende skyer og kraftige regnbyger i horisonten, ble det med noen våte dråper på Langøyene. Og da alle de ca 20 deltakerne hadde kastet seg over målstreken, var det å spise spekemat med tilbehør i sola. For det ble faktisk sol og de mest utholdende dro ikke hjem før siste båten gikk. En deilig sommerkveld! Og igjen stilte Astrid, Regis, Kåre og undertegnede fra TC. Always there!

Astrid, Kåre, ego og Regis representerte Treningscamp på Langøyene
Og etter løpet: gourmetmåltid bestående av spekemat, eggerøre og  potetsalat!
Det er fortsatt mulig å få med seg det siste løpet, som går neste torsdag på Gressholmen! Tradisjonen tro blir det avslutning på Kroa, med god mat og veldig god drikke :-) Dette er bare å anbefale enda en gang! Så hvis du er i byen, ikke nøl med å melde deg på da! Husk badetøy - værmeldinga sier det skal bli fint vær og er det noen vi stoler på så er det vel meteorologene ;-)

Kommentarer