Til topps i tåkeheimen

Det ble en hel liten gjeng som slet seg mot Tryvann i kveld også! Stian, Vemund, Kåre, Trygve, Lise Marit og jeg hadde ikke klart å hoste opp noen som helst unnskyldning for å ikke stille på mandagsmotbakker. Og atter en gang nådde vi til helt fram til bommen - selve Tryvannstårnet skjulte seg i tåkegrøten der oppe. 
Du er ikke i mål før du toucher bommen!
Jeg hadde bange anelser for kvelden noen timer i forveien. Regnet bøtta ned, og jeg spiste middag hos min mor. Det betyr mye mat, og når middagen består av lasagne og eplekake blir magen tung og middagshvil frister mer enn bakker... Men det var ingen bønn, mandagsbakker skulle det bli! Og da jeg traff på de andre og det attpåtil var opphold hele kvelden, ble det bare veldig moro, som vanlig :)

Til tross for litt sprik i feltet samlet vi oss i pausene og lå godt an hele veien, så siste draget ble litt kortere enn vanlig. Enten var det fordi vi juksa til oss noen ekstra meter i gangfart i pausene, eller så er det fordi vi er blitt bittelitt sprekere. Jeg holder en knapp på det siste :-)


Kommentarer

  1. Selvsagt blir dere bare sprekere og sprekere! Jeg tør ikke komme selv lenger:-)

    SvarSlett
  2. - så nå har du begynt å sende mannen istedenfor ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar