Ønskeliste

Ulempen med å ha mange par løpesko er at man har mange par å skifte ut. Selvsagt tar det lengre tid før skoene blir utslitt når en veksler mellom de, men man har jo også et par tre favoritter som brukes mye. Og med løping jevnt gjennom hele året blir det likevel en del kilometer per favorittpar. 


Nå har jeg ønsket meg nye par en tid, men ikke funnet matchen i butikker her i Oslo. Jeg venter på den nyeste modellen av SuperNova Sequence - som blir lansert nå i juli. I tillegg har jeg også lyst på et par andre nyheter... Gudene vet om de noensinne kommer i norske butikker.


Og midt i denne prosessen slenger Hege ut at hun drar til statene og godt kan ta med et par ekstra sko for meg. Jeg rakk ikke engang spørre! Jeg rakk bare å bli misunnelig tredje grad og tunga i sikleposisjon. Sa jeg nei? Erru gærn, ikke i det hele tatt!
Grete Waitz sko. Dette er nok uoppnåelig, men hvis man først får lov til å ønske seg noe er disse aller, aller øverst på lista. I rødt, hvitt og blått. Det fins et tredje par (Adios) - men de tror jeg er for lette for meg. De har Gretes maratonrekord påtrykt! OK, kanskje jeg skal ønske meg de bare for det?
SuperNova Glide
AdiZero Boston

Etter disse uoppnåelige godbitene skal jeg konsentrere meg om "vanlige" modeller. Jeg har bare en mengdesko nå, og den er altfor kraftig. Så jeg bruker nok lettvekterne litt for mye, og jeg er redd for skader i beina. Et par sko for litt mer mengde bør altså inn på hylla, og da er de nyeste:  SuperNova Sequence 5 øverst på lista.
SuperNova Sequence 5


Så bør jeg få bytta ut et par av lettvekterne mine som har gått lengst. Sliterne som bør står for tur og vil bli stemt ut i "nærmeste" framtid er i prioritert rekkefølge Boston, Tempo og ClimaCool.

Gamle og velbrukte Boston

De knallgule Bostonskoa jeg har synger definitvt på siste verset og har utført lang og tro tjeneste. Jeg kommer til å savne de, men et par nye Boston, versjon 3, vil kunne bøte på det tapet. Farge er ikke viktig, men om de fins i samme knallgule variant er jeg selvsagt litt mer interessert i de!
 
Boston 3 core energy/white
Boston 3 pink/metallic
Jeg kan også helt klart leve med enda et par AdiZero Aegis. Spesielt disse i sort og lilla. Dån! Jeg har tross alt bare to par Aegis på hylla, et par vanlig og et par Park Series. Førstnevnte er snart klar for å stedes til hvile.

AdiZero Aegis Black/Purlpe
Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke sender øsnkelista til hun som skal på tur. Døh. Tenk om jeg har glemt noe?? Jeg trenger hjelpemiddel; spør en venn! Så: Har jeg glemt noen viktige "må ha sko" nå??

 

Kommentarer

 1. Ah....wow. Her var det mye fint! Jeg synes absolutt du bør få deg et par Grete Waitz-sko, bare fordi du fortjener det! :)

  Men ellers tenker jeg - hvorfor bare Adidas? Jeg er f.eks. kjempefornøyd med mine Mizuno Wave Inspire 8, som er veldig lette og gode til mengdesko å være. Verdt å prøve!

  SvarSlett
 2. Jeg har prøvd nok alternativer, og det ender bare i fadeser jo!
  Dessuten har jeg tatt kurs i beslutningsteori, og cluet er å først innskrenke - for så å velge. Jeg kan gi deg et krasjkurs på løpetur en dag!

  SvarSlett
 3. Fin ønskeliste Siri. Får håpe at sommernissen dukker opp med noen sko til deg. Flere av mine par har også gått en del km nå og er moden for utskifting. Det er spesielt Nike parene mine som nå begynner å bli utslitt og må skiftes. Er par er allerede degradert til plenklipping sko. Har tidligere alltid funnet disse skoene på tilbud, men nå er de bare til blodpris i butikkene rundt om her. Får satse på at de kommer på salg etterhvert.

  SvarSlett
 4. Ok, da regner jeg med at du har foretatt den første innskrenkningen basert på utseende - for Adidas har virkelig mange lekre sko!

  Gleder meg til kræsjkurs i beslutningsteori ;)

  SvarSlett
 5. I følge boka "Født til å løpe" er det mengdesko som gir skader, ikke de flate raske. Anbefaler boka på det varmeste!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar