Noe å tygge på

Ifølge Hege var vi 25 campere i parken i kveld! Jammen ikke verst, med tanke på at mange sikkert er i ferie og sola for en gangs skyld tittet fram på en relativt blå himmel. 

Siri måtte holde seg hjemme i dag, så jeg ledet kveldens økt. Hold dere fast, det ble pyramider. 12 runder med velkjente intervaller, ah, det gjorde godt! Vi hadde selskap ikke bare av øldrikkende pølsegrillere, men også av betydelige mengder mygg, fluer og andre bevingede skapninger. Umulig å unngå at noen av de havner i magen, eller? Tror i hvert fall jeg slukte noen mens jeg peste meg gjennom rundene. Men insekter inneholder mye proteiner, har jeg hørt. 
 
Kveldens campere: Karen 1 (NY!), Karen 2 (NY!), Karen Marie (NY!), Åse (NY!), Vegard (NY!), Tor Erling, Tore, Susann, Kathrine, Stian, Kristin (hvorfor må jeg alltid spørre om navnet ditt - jeg kjenner jo igjen ansiktet ditt!), Vemund, Fredrik, Janis, Olav, Aysegül, Hege, Catarina, Halvor, Santoucha, Jane og meg. Jeg mangler tre navn, tror jeg, noen som kan hjelpe? 

Flere nye i kveld, og det synes jeg er kjempekoselig! Den første økta kjennes ofte litt rar eller veldig slitsom ut, man må være med noen ganger før man kommer skikkelig inn i det. Med andre ord: Håper vi ses neste onsdag, dere nye! 

Vi trente også styrke i kveld, vi var en gjeng på ti stykker. Kjernemuskulaturen fikk kjørt seg, det samme med biceps og triceps. Jeg bruker både gamle og nye øvelser, virker som det funker bra. Det er forresten bare å komme med forslag hvis du har en øvelse du liker eller som er veldig effektiv (da er de ofte vanskeligere å like).
God innsats, alle sammen! 


   

Kommentarer

  1. Trippel telling (2 x av meg og en gang av Karen Marie) kom til 25 :-)
    /hege

    SvarSlett

Legg inn en kommentar