Bakke opp og bakke ned...

Det var ikke veldig mange som hadde bestemt seg for å være mandagsbakkespreke i kveld. Men Vemund, Kristoffer, Line, Kåre og jeg tenkte nå vi skulle prøve oss.

Det ble en tung bakkeøkt for flere, kanskje egentlig for alle? (Helt som det skal være, med andre ord :)) Kåre hadde ladet opp med 20 km i går, Vemund med hele 29, Kristoffer påstod han bare hadde "løpt litt lett", og det forundrer meg ikke om Line hadde gjort noen sprell hun også i går ;-) Min unnskyldning var bare at jeg hadde sittet i bil det meste av helgen - det blir tungt av det også!

Kåre og Line var fornuftige og ga seg underveis, og da måtte de to siste gutta dra meg helt til topps. Og der oppe ble vi jamen møtt av sola - et ganske uvanlig syn denne sommeren! I dag var det ingen spor av tåke, absolutt ikke regn, bare sol og helt perfekt løpetemperatur! Herlig :-)

På hjemvei sneiet plutselig Christopher forbi oss, hardt tråkkende oppover på sykkel. Og han slo følge en liten bit nedover også, før han dro av gårde i litt raskere fart enn oss som løp. Han satser i følge ham selv på å være klar til å løpe i parken på onsdag!

Kommentarer