Vaffelgalopp i lys og mild sommernatt

Før...
Det er vel i utgangspunktet naturstridig å stille til et løp kl 22 om kvelden. Men tatt i betraktning at vi befinner oss i årets aller lyseste periode, at værgudene var snille, at vi var en hel gjeng med campere og at vi hadde store forventninger til gratisvafler etter løpet, var det ikke så ille i det hele tatt!

Åtte sporty campere møttes ved Maridalen skole fredag kveld, alle klare til å løpe lang løype på 14,5 km (alternativet er kort løype på 8,5 km). Vemund, Christopher, Trygve, Anna, Elisabeth, Stian, Kåre og jeg debuterte alle i St.Hansgaloppen. Og det blir ikke med denne ene gangen for meg, i alle fall! Trivelig arrangement både før, under og etter. Et overkommelig antall på 134 deltakere gjorde også sitt til å gi en spesiell stemning. 

Jeg var litt skeptisk til hvordan kroppen ville funke på denne tiden av døgnet. Aldri prøvd før... men etter en god ettermiddagshvil var i grunnen kroppen klar og taklet utfordringen helt fint, viste det seg. Og kanskje det til og med er en ideell tid å løpe på for et innbitt B-menneske som jeg er :)

Løypa går på en blanding av grusvei og asfalt. Den er litt kupert, men med en god fordeling av motbakker og nedoverbakker falt den veldig i smak hos meg. God temperatur, irrgrønn skog og innimellom vakker utsikt over hele Maridalsvannet ga løypa en fantastisk ramme. Og kjempehyggelige folk på de to drikkestasjonene og ellers plassert på strategiske steder underveis, trakk ikke akkurat ned det heller!  

Men kveldens høydepunkt var selvsagt vaflene! Gratis vafler til alle etter løpet er ikke hverdagskost. Vafler og debriefing ble inntatt i gymsalen på Maridalen skole, og vaffel med blåbærsyltetøy og rømme kl 2330 om kvelden smaker faktisk helt fortreffelig :-) Det var uansett godt å komme inn, for knotten var i ferd med å spise oss opp der ute...
Anna jobber greit med vaffelspising, Christopher jobber hardt med uttøying mens Kåre bare slapper av

Medalje!!
... og etter
Og regnet kom først etter at vi hadde lagt oss...

Takk for en super midtsommernatt folkens! Håper vi blir mange bunadkledde neste lørdag også - da er det Nordmarka halvmaraton. Blant annet.

PS! Les mer om løpet på kondis!

Kommentarer

 1. Grattis til alle ;-) Jeg er sånn passe litt over midten av treet misunnelig!! Men man kan ikke få vært med på alt.... ;-)

  SvarSlett
 2. Les om Vaffelgaloppen på kondis.no

  http://www.kondis.no/en-ny-generasjon-loep-st-hansgaloppen.5068072-127676.html

  SvarSlett
 3. Lafgt til link til kondis - super jobb Heming, som alltid!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar