Sommerkonkurranse!

Alle som vil vinne en flaske med Ringer Drink+ må lese denne!

Ringer drink+ er sportsdrikk spesielt egnet for lange utfordringer. Derfor går denne konkurransen til dere som ha eller skal delta på langløp i 2012. Ringer Drink+ er et saltkonsentrat (elektrolytter) uten energi eller proteiner og brukes for å opprettholde normal væske - og saltbalanse i forbindelse med trening og konkurranser.

Skriv i kommentarfeltet om ditt maratonmål og/eller maratonopplevelse i 2012, og du er med i trekningen. Vinner trekkes førstkommende søndag.

Dere som ikke har løpt maraton ennå kan sikkert finne mange gode innspill fra denne gjengen. Så følg med i kommentarfeltet! Det blir også en temakveld med fokus på maraton i august, hvis det er interesse for det.


PS! Det er selvsagt Camp i morgen, tjue sharp - som vanlig! Campen tar ikke sommerferie!

Kommentarer

 1. Når det gjelder maratonopplevelse så henviser jeg til denne:
  http://blodsmak.no/2012/06/maraton-check/

  SvarSlett
 2. Maratonmålet mitt i år er å komme under 3 timer og det håper jeg å gjøre i Oslo maraton.

  SvarSlett
 3. Min maraton opplevelse så langt i år er nordmarka skogsmaraton.
  Når jeg gikk ut hjemme på tur til trikken åpnet himmelen seg og jeg ble gjennom våt etter ca 30 sek om jeg skal legge på litt. Regnet fremdeles når jeg kom opp til songsvann. Men fikk varmet opp og møtt noen campere. da starten gikk la jeg meg sammen med Fredrik og Marianne. Fredrik forsvant etter ca 12 km, Marianne mistet jeg på rundt 17 km ( fikk et glimt av henne ved vending). Kjente at de løp litt for raskt for meg så valgte og ta det roligere. Kjente ved rundt 22 km at jeg skulle hatt i meg mere mat før løpet evt på matstasjonen på 10 km, eller kanskje ta med meg noe selv på lomma? Men når jeg kom til neste matstasjon fikk jeg i meg litt bannaer og kjente kroppen ble bedre etterpå. Ved rundt 30 km var jeg sikker på at jeg ville klare målet mitt om pers, så det var bare glede hele resten av løpet. Når jeg kom ned ved enden av songsvann så jeg et par løpere 50-70 meter foran meg, kjennte bena var tunge og regnet ikkke med og ta de igjen. Tok godt innpå siste bakke før oppløpet så la inn en spurt og klarte ta de med flere meter:) Det var mestringsfølelse av ypperste klasse

  SvarSlett
 4. Mitt mål er å løpe min første maraton i Oslo å fullføre og ha dette som oppladning til Frankfurt maraton i okt :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar