Sol og sommer

Så var det igjen onsdag og sola skinte over parken - og vi nøt heiarop og grillos i varmen. Oppmøtet i kveld var litt lavere enn det har vært på onsdagstreningene nå de siste månedene - uvisst om det skyldes deilig sommervær som fristet Camperne ut på terrassen og en pust i bakken, eller om det var sommeravslutninger og ferieavvikling som var årsaken. De som møtte til dyst var i alle fall spreke og raske til bens:

 Anne E, Atle, Carina, Elise, Fredrik, Guro, Helge, Line, Lise Marit, Mari, Marius, Nina H, Olaf, Per Kristian, Pål, Sidsel, Siri, Vemund og Åshild


Ingen nye Campere i kveld, en comebacker i Åshild - som har vært med på Treningscamp siden starten - men mange faste, gamle slitere som glimret med sitt fravær. Ingen nevnt - ingen glemt! Håper å se dere snart igjen:-)


Vi løp 2 runder til oppvarming, deretter 5 doble og 1 singel - før Olaf bød opp til en siste singel runde. Kun Marius bet på. Så var det styrketrening for kjernen med Lise. Den som går hjem fra parken frisk og rask uten svettedråper har juksa!


Til slutt vil jeg dra frem et bilde fra helgas løp, sjekk innsatsen, steget og farten. Helt herlig bilde Line!Kommentarer