Motbakkeløp og øyakarusell

SRM er mer enn "bare" Sognsvann Rundt Medsols! SRM arrangerer flere andre morsomme og sosiale løp gjennom sommeren og høsten: Motbakkeløp i Maridalen (MIM) og Øyakarusellen.

Motbakkeløp i Maridalen består av til sammen fem motbakkeløp i flott - og bratt - natur i Maridalen. Disse løpene er blitt så populære at det gjelder å melde seg på raskt når påmeldingen for det aktuelle løpet åpner. Kommer du ikke med i første omgang kan du stå på venteliste, så fortvil ikke om det allerede er fullt.

Løpene i Øyakarusellen derimot er det foreløpig enkelt å få plass på. For tredje år på rad arrangeres disse løpene rundt på tre av Oslofjordens øyperler. De går på en blanding av skogsstier og småveier, og er varierte både i lengde og løypeprofil.

Felles for alle disse uformelle løpene er at de er kjempemorsomme å delta på! Og veldig hyggelig og sosialt er det også. På Hovedøya og Langøyene blir det servering i det fri etter løpet. På Gressholmen avrunder vi karusellen med en samling på Kroa. Som gjerne varer leeenge. Så gjelder det å rekke siste båten til byen :)

For mer informasjon og påmelding, gå til SRM's hjemmeside sognsvannrundtmedsols.no 
Kan absolutt anbefales å bli med på disse løpene altså :)


Kommentarer