Iformløpet 2012 - Oslo

På lørdag er det klart for det andre iformløpet i Oslo. Jeg deltok på det første som ble arrangert fra Sofienbergparken i fjor, 5-6 uker etter fødsel (med kun 1-2 løpeøkter i beina på forhånd...)

Jeg er ikke så usikker på om jeg greier å stå distansen i år - men jeg er veldig usikker på formen, som i fjor. Kroppen har vært tung siden medio mai, og selv med skikkelige pauser og roligere perioder, har jeg egentlig ikke fått noen positive signal fra AS Kroppen. Krysser fingre og tær for en bedre følelse på lørdag!


Jeg tror jeg løper i bunad og tyll - så om du skal heie vet du hva du skal se etter:-)
Lyst til å løpe og i Oslo i helgen -  bli med da vel! Det er ikke for sent å melde seg på, og du velger mellom 5 og 10 km. Er du av feil kjønn er det litt i seneste laget for operasjon nå, men det fins jo så mye fint i plastikk i dag. Kjøp eller lån et skjørt og litt løshår, sleng en a ending på navnet ditt og bli med. Husk å barbere leggene og ikke minst under armene. Tvi tvi!


Håper vi ses

 
Det skal løpes ganske mange steder i helgen, og det er Campere "overalt". Mange løper Nordmarka Skogsmaraton, men jammen er det 3 påmeldt i et løp der vest. Regner med Lise Marit forteller dere mer om det!

Kommentarer

  1. Lykke til! Ikke spar på kreftene.... tipper løypa er lik som i fjor så da kommer mål ca 2-300m tidligere enn på en vanlig 5km så da er det bare å spa på! Eller løper du 10km i år kanskje?

    Anyways: gi jernet og la kropp være kropp; sett hodet i førersetet er mitt råd! ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar