Hvorfor i all verden...

... har jeg meldt meg på Nordmarka Skogsmaraton?? lurer jeg på i dag. Og finner ikke noe godt svar - i dag. Men håper å få svar på det litt utpå formiddagen i morgen - etter målgang! I dag bare gruer jeg. Det vi si, om jeg graver bittelitt ned i det, kjenner jeg nok et slags snev av positiv forventning også... men nerver er det nok av! Og det skal det kanskje også være.

Dagen før et maraton er det fint lite man kan gjøre for å spisse formen. Annet enn rett og slett ta en helt rolig dag, og spise riktig og godt. Men en helt annen ting er hva man kan gjøre med hue! For der surrer det altså mange negative tanker akkurat nå. Så hovedfokus i dag må være å snu tankene. Si til meg selv at jeg gleder meg, at jeg er kjempeheldig som skal løpe maraton i morgen, at jeg er i superform og har de aller beste forutsetninger for å gjøre et godt løp og få en fin opplevelse! Og før jeg vet ordet av det, har jeg kanskje begynt å tro på det selv ;-)

Vi er jo flere som skal løpe i morgen, det er kjempegøy! I fjor tror jeg det bare var Vemund og jeg fra campen, men korriger meg om jeg tar feil.

Uansett hvor og hvor langt: lykke til alle spreke campere som skal løpe i helgen!!


Kommentarer

  1. Masse lykke til; håper du har fått snudd tankene til det positive ;-) Det er ingen grunn til å tro noe annet enn at dette blir bra og at du klarer deg fin-fint!!

    SvarSlett
  2. Lykke til alle gærne:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar