Grefsenkollen Opp

I dag var det klar for 5. utgave av Grefsenkollen Opp, som altså er arrangert siden 2008. I et svakt øyeblikk vurderte jeg å stille opp i dette løpet, men heldigvis hørte jeg på de tusen millioner meldingene som kom fra KROPPEN. Men, har man barnefri og det er løp i byen - vel da må man i det minste heie. Ikke sant?

Grefsenkollen Opp starter på Muselunden (110 moh) rett ved Sinsenkrysset. Løypa følger Kjelsåsveien og Grefsenkollveien opp til målet på toppen (380 moh). Løypa er 4,5 km lang, og med en høydeforskjell på 270 meter gir det en stigningsprosent på 6 %. Underlaget er asfalt. Ikke noe pingleløp akkurat.


Adelheid, Randi Helen og jeg stod ca halvveis opp i løypa. Løperne har da forsert noen skikkelig killer bakker, men er på langt nær ferdig med bakkene. Det går i grunn jevnt oppover, og enda mer oppover, i altså 4.5 km.  Selv ble jeg forresten helt sikker på at jeg aldri skal løpe dette løpet da jeg sykla deler av løypa opp.  Nok preik - bilder!
Først kommer Eirik Gramstad. Beundringsverdig lett i steget (17:02 i mål)Første kvinne, Vidars Solfrid Braaten (20:02 i mål)

Første Camper - Vemund med et bredt smil! (21:35 i mål)

Neste glisende Camper: Andreas (22:35 i mål)

Randi Helens Rune K kom i fint driv med et smil, uten sko.  (23:19 i mål)

Utrolig imponerende - denne mannen kom tidlig og svetten silte. RESPEKT

Tredje Camper - Torfinn (23:52 i mål)

Barnevogn nummer to, to min bak første barnevogn. Ny RESPEKT!
Vi heia masse vi, og håper vi greide sprøyte inn litt ekstra energi til de spreke, men sikkert veldig slitne løperne som passerte. Ikke alle var like lette og uanstrengte i steget som seirende Gramstad. Han kom i ensom majestet dit vi stod, siden kom de på rekke og rad.

Torfinn fikk litt ekstra coaching, med klar beskjed om å komme seg forbi barnevognmann nr 1. Han kunne på vei ned melde om at oppdraget selvsagt ble utført - stjerne i boka for Torfinn!

Grattis alle spreke!! Ses i morgen - Tryvann Opp :-)


 

Kommentarer