Fantastisk gøy!

I går var Treningscamp representert ikke bare i flere løp, men også i flere fylker. Undertegnede stilte til start på Frøylandsvatnet rundt, sammen med Line og Trygve. Det viste seg å være et veldig godt valg av helgeaktivitet!

Frøylandsvatnet rundt er 16,6 kilometer langt, og de ni første kilometerne går på asfalt. Så endrer løypa seg til grusvei, rundt selve Frøylandsvatnet. Start er på Bryne i Rogaland. 

Frøylandsvatnet rundt har blitt arrangert 14 ganger tidligere, og i år var det deltakerrekord med 109 løpere! Jeg hadde aldri kommet på å dra, hadde det ikke vært for Line. Jeg skulle uansett til Stavanger denne helga, og var litt snurt over at jeg gikk glipp av konkurransene med de andre camperne i hovedstaden. Men Line, som skulle besøke familien i Stavanger, overtalte meg til å bli med til Bryne. Og sannelig var også Trygve, som også er rogalending, på hjemlige trakter denne helga. Så da stilte tre TC-ere til start! Line, som hadde bursdag, hadde med seg mor og kjæreste, mens Trygve hadde klart å overtale halve slekta til å være med. Her har Lines mamma knipset oss rett før start:
Løypa er det ingenting å si på, den er stort sett flat og fin. Tre drikkestasjoner og løypevakter med flagg, store smil og heiarop teller også med på plusslista. Når jeg tenker meg litt om, er det vanskelig å finne noe negativt ved arrangementet. De hadde riktignok ingen doer, men skogen ligger jo der... Garderobesystemet besto i å slenge fra seg sakene sine under et tre, men det var godt bevokta av hyggelige arrangører, så det var ikke noe problem. Været holdt også, bare noen dråper regn i starten. Og, her kommer det beste: Alle fikk grillpølser, sjokoladekake, bananer, saft og brus i målområdet! Tenk det, hjemmelaget sjokokake etter løp! Helt fantastisk. 
Jeg må vel si tre ord om egen innsats også. Jeg er kjempefornøyd! Beina svevde avgårde fra start, og jeg fant kjapt en gjeng på tre trivelige karer jeg kunne løpe med. Han ene betrodde meg at målet hans var å løpe på 1:22, noe jeg anså som en umulighet for meg. Hadde på forhånd beregna egen tid til 1:30, og da ville jeg være fornøyd. Men med hyggelige løpere ved min side, satte jeg opp tempoet. Etter hvert ble vi tatt igjen av ei sprek dame som hadde som mål å løpe på 1:20. Jeg holdt følge med disse gærningene ganske lenge, men måtte gi tapt etter cirka 12 kilometer. Likevel: Tida på klokka mi viste 1:21:31 da jeg løp i mål! Har ikke fått den offisielle tida ennå, tror den kommer på e-post, men tillater meg uansett et stort «hurra»! En gang til og: HURRA! Hadde ikke klart det uten de gode «harene» som trakk meg avgårde på veien. Takk skal dere ha! 
Stemningen blant oss som løp var utrolig avslappa og god. Jeg fikk inntrykk av at de fleste enten kjenner hverandre eller kjenner til hverandre, så det var flere som var nysgjerrige på Treningscamp-trøyene våre. Veldig gøy å være med!
Skjønte på Trygve og Line at de også var storfornøyde med egen innsats. Og Lines kjæreste løp sitt livs første løp i går! Tror han lot seg endelig overtale på vei bort eller på parkeringsplassen på Bryne, ha ha. Elsker den innstillinga! 
Fikk også hilst på Trude, som skriver Trudes trening, og hun var også veldig fornøyd med løpet. Hun har skrevet om løpet, både på egen blogg, og i lokalavisa, Jærbladet. Fine saker med mange bilder, for den som er interessert i sånt :-)

 

Kommentarer