Det går fortere og fortere i parken!

Det er tempoglade campere som stiller i parken onsdag etter onsdag. I dag var det 38 happy campers som gjennomførte økten: Astrid, Hanne, Torfinn, Vemund, Christopher, Anna B, Siri, Christine, Caspar, Nina, Lise Mari, Tore, Line, Halvor, Carina, Jeanette, Åse, Marianne, Åshild, Santoucha,Youann, Annr, Irene, Helge, Atle, Per-Kristian, Wenche, Anne D, Pål, Olav (NY), Aysegul (NY), Maria, Christin, Rikke, Eli, Mari, Yvette, Cecilie. 

Jeg var litt sliten og måtte ty til mobilen for å få med meg alle navnene, MEN det er et navn som telefonen har oversatt til "tvetydig" - fint om du som ikke har navnet på listen skriver på FB eller i komentarfeltet, beklager virkelig!! Sånn går det når pulsen er høy og man stoler litt for mye på teknologien...


Siri satte oss i gang med seks doble runder etter oppvarming, "ingen skal løpe konkurranse i helgen så vi kjører seks doble runder", nei tenkte jeg, vil bare løpe fem.. Oppvarmingen gikk på to rekker hvor de bakerste løp på siden frem og la seg forran, jeg burde jo skjønt allerede da at dette ble en litt tøffere tempoøkt enn planlagt. Jeg hadde som sagt sett for meg fem doble, men etter tre doble kan jeg begynne å telle nedover og da stiger motivasjonen, rundeantall ned = motivasjon opp, enkel matte. 


Det var campere å se på alle gangstiene rundt "hovedrunden" og det var fler som utfordret seg selv og klarte en litt lenger runde. Det er gøy når man merker at farten øker og at man stadig klarer litt mer, litt lenger, eller litt fortere. Det er lov å være tung i bena, ta det med ro eller rett og slett bare gi jernet, alt etter dagsformen. På dagens økt vil jeg trekke frem Mari som fint motivasjonseksempel, hun løp seks oppoverbakker i dag, det var enda fler enn planlagt, kjempe bra!


Og en kjempetakk til Caspar som tydligvis har lest innlegget mitt fra mandag for på siste runde kom han bakfra og rettet på teknikken: opp med hodet Cecilie, nå ser du for mye ned, fokuser på tretoppene. Fortsett med det Caspar! Hvis det er fler enn meg som sliter med teknikken så er det et must å komme i parken neste onsdag for da blir det løpeteknikk. 


På mandag er det ny tur til Tryvann, bli med, det er kjempegøy (når man er ferdig), ellers så ses vi i parken om akkurat en uke:)


 

Kommentarer

  1. Oj, motivasjonseksempel! Ja, jeg tok noen flere bakker enn jeg hadde bestemt meg for, en om gangen:) Veldig fornøyd med dagens økt!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar