Det er sol på toppen!

Det er to måter å komme seg til Tryvann på:
1. Intervallmetoden
2. Siris metode - man løper rett opp uten stopp


Siw, Nina, Fredric, Kristoffer, Christopher, Anna (førstereis Tryvannsøkt), Guro, Vemund, Caspar, Christine og jeg tok intervallmetoden. Siri traff vi ved start og på toppen, hun tok Siri metoden. Hun fortsatte søndagens heiing og fikk oss opp de siste meterne til bommen på Tryvann. Siw måtte bytte til Siri metoden underveis pga stekk ellers gikk det i fem minutters drag for oss andre.


Vi startet i oppholdsvær, men så de mørke skyene som lå over Kollen så på andre draget satte et skikkelig regnvær i gang, eller en god norsk sommer som Anna påpekte. Men hallo, litt regn gjør da ingenting, man blir bare våt og litt kald som fort fører til litt stivhet, bring it on! Som jeg har skrevet om før er det en vanvittig lykke følelse når man når bommen på Tryvann, og der var det sol og blå himmel. Hurra, dobbelt lykke! 


I forrige Tryvann innlegg, som jeg tror er en evighet siden, skrev jeg at jeg måtte bli flinkere til å se opp når det butter. Jeg ble da fort enig med meg selv at jeg trengte nye joggesko og nå løper jeg rundt i nye neon oransje Asics som er så fine og utrolig gode! Tror jeg brukte noen min pr drag på å studere de, rart hvor man finner motivasjon når det går tungt. Håper jeg klarte å studere de ferdig i dag, at jeg klarer å se enda mer opp og frem neste mandag, tbc...


Det gikk fort til topps i dag, de første puljene løp helt opp til brua på de ordinære dragene, og siste draget gikk unna på 5-6 min for de raskeste. Jeg kom også lenger på hvert drag, pulsklokken gikk tom for batteri før start, men jeg vet sånn ca hvor det er pause og det var både glede og frustrasjon da jeg løp forbi de vanlige pausestedene mine. Som Christopher påpekte har det blitt en kollektiv forbedring, men kan det ikke gå litt lettere bare en gang tenker jeg..? Om det ikke blir lettere gleder jeg meg stort over å komme litt lenger for hvert drag, utrolig bra folkens! 


Nedover løp vi gjennom skogen, veldig fin løype, ja til flere skogsturer! Ellers all ære til de spreke som løp og syklet i helgen, ekstra applaus til Siri, Vemund, Caspar og Christopher!


Kommentarer

  1. Well done ;-) Siri-metoden er veldig bra for både psyken og kroppen; ja takk neste gang sier jeg bare!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar