Svett, singel og sliten

Det ble de singles aften i parken i kveld. En varm og klam sommerkveld, men litt i overkant mye grillos - spesielt på den femte eller sjette runden. De fremmøtte i parken i kveld fikk 12 single runder servert på gullfat, med 2 oppvarmingsrunder og en bonus tilslutt. Det var bare å gi full gass - og kreke seg hjemover etterpå! Fornøyd og sliten:-)


18 spreke og slitne: Anne Kristine, Eli, Elisabeth, Hege, Irene, Janis, Kenneth, Kåre, Line, Lise Marit, Mari, Maria, Nina H, Per Kristian, Pål, Santoucha, Siri og Vemund

Nå er også snart juni historie, og jeg har faktisk oppsummert onsdagsoppmøte gjennom måneden allerede(!) 147 treninger, ca 90 har vært inom mandags- eller onsdagsøkta. En bra måned det! Jeg har sluttet å telle langturer og konkurranser, fordi jeg har innsett at disse to øktene er mer enn nok å holde styr på:-) Det er betydelig deltakelse av Campere i løpskonkurranser, og jeg syns det er skikkelig gøy - selv om jeg altså ikke lenger premierer det.

De som har vært i parken alle onsdagene i juni og som dermed er nominert for premiering er: Line, Lise Marit, Mari, Nina H, Per Kristian og Vemund. Det gjelder å komme i parken om en uke (og det gjelder at jeg husker premier selvsagt! -det er lov å sende meg en påminnelse på ettermiddagen).


Nå er det lov å kose seg med både mat og sukker - og EM i friidrett på TV (jada, jeg vet det er 22 menn som løper rundt etter en og samme ball på en annen tvkanal)    
PS! Lykke til på helgas løp - Nordmarka halvmaraton, Kristinaløpet eller andre krumspring! Send gjerne løpsrapport eller spenningsrapport før løpet til treningscampmailen.
PS 2! Husk sommerkonkurransen da!

Kommentarer

 1. Tell meg i juni igjen a, Siri, jeg kjenner i beina at jeg har vært i parken alle onsdager:)

  Og takk alle sammen for nok en slitsom kveld i grillosen!

  SvarSlett
 2. Du har helt rett Mari!
  Og ikke nok med det, en litt mindre sliten etter intervall preget hode fant nå også at Per Kristian manglet.

  Er oppdatert - og det blir nok mer enn 1 som premieres:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar