Tre vinnere!

I anledning Campens 3 årsdag den 22. mai kunne dere skrive dere fram til premier her på bloggen. Totalt deltok 19 i denne "konkurransen" og jeg har nå trekt ut 3 vinnere.

Før jeg annonserer vinnerne: Tusen takk for så mange hyggelige ord! Jeg ba om ros, ris og råd - Egentlig for alle mulige tilbakemeldinger på hvordan dere oppfatter Campen, hva som evt er dårlig og hva som gjør at dere vender tilbake. Når man ber om ris og ros forventer man i grunn å få en god del av førstenevnte, og kanskje en setning eller to om hva som er bra nok på tampen, for å ikke være for streng eller kritisk. Her kunne jeg knapt finne noe ris - jeg ble helt blank i øynene av å lese den ene kommentaren etter den andre - hvor høyt dere verdsetter felleskapet, initiativet, løpegleden osv. 

Dette gir meg selvsagt utrolig mye! Og det gjør det lettere å prioritere tid til alle ulike oppdatering av bloggen, treninger, mails og kontaktflater, arbeidet med nye initiativ og navnememorering! Tusen takk, jeg hadde virkelig ikke drømt om denne tilbakemeldingen!


Men, så - over til VINNERNE!! Som mange av dere sikkert vet er jeg mattenerd og en tallknuser av ypperste rang:-) Jeg trekker mine vinnere ved hjelp av tilfeldig tall funksjon. Tallenes tale er klar og ikke til å rikke: 5, 13, 1

Oversatt til navn - kommentarene 5, 13 og 1 er skrevet av Ania, Caspar og Peer. Gratulerer!!
For Ania og Peer anbefaler jeg deltakelse i Leap Oslo - da dere vel ikke får kommet dere i parken med det første for premieuttak? Caspar - du kan velge i vei fritt som bare det:-) Bruk kommentarfeltet.
- Det kommer flere sjanser!


Kommentarer

 1. For en dag! Først 2 plass i Skjærgårdsløpet i dag, så dette! Skal bruke helgen på å finne ut hva jeg ønsker som premie!

  Snakket lenge med kondis.no sin utsendte på Tjøme/Verdens Ende i dag, han skrøt uhemmet av Campen og deg Siri! Ta det med videre :)

  SvarSlett
 2. Grattis Caspar - en fin sommerdag det!
  Heming er perfekt ambassadør for Campen:-)

  SvarSlett
 3. Hei tusen takk for premien. Jeg kan dessverre ikke delta på leap fordi jeg løper maraton i Stockholm. Hvis jeg ikke kan få en annen premie så overleverer gjerne min til neste på lista. Fortsett god jobb. Kanskje jeg kommer meg til Oslo en dag for å trene med dere

  SvarSlett
 4. Noen som har resultatliste fra løpet?

  SvarSlett
 5. Det var en hyggelig overraskelse ! Den 2. juni er det masse som skjer, blant annet Leap Oslo. Men det er også et lokalt løp i Kongsberg den dagen. I tillegg går også Dokka opp i Vikersund sammedag. Det blir ikke lett å velge hva en skal være med på gitt, men det ender nok med at en støtter lokale løpet i Kongsberg, selv om Dokka opp også frister. Det blir nok uansett ikke aktuelt med Leap Oslo. Deriomot tenker ungene og jeg seriøst på å dra innover til Oslo og delta på Smedstaddammen rundt den 9. juni. Ungene er ihverfall helt klar til å delta der.

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at du kommer 10. juni med ungene Peer! Det blir moro med barneløp:-)

  Bare si i fra hva du ønsker deg - jeg har det grønne adidassettet i herre xl!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar