Snert i frasparket og lange gelearmer

Mai er virkelig vårsleppmåned for løpere. Dette ble onsdag nr 2 med over 40 på trening. Skikkelig gøy med så mange fjes og rygger å henge på, samtidig utfordrende mange nye navn å lære! Bær over med meg:-)


Andreas, Anna, Anne D, Anita, Atle, Carina, Chirsti, Christopher, Caspar, Elise, Ellen, Fredrik, Guro(comeback), Hanne, Halvor, Helge, Ida, Irene, Jane, Janis, Jørgen(ny!), Kirsti, Kristian, Kåre, Lise Marit, Lotte, Mari, Maria, Nina, Olaf, Per-Krstian, Pål, Santoucha, Sidsel, Sigrid(ny!), Siri, Siw-Mette, Synne D, Tore, Vemund, Wenche, Åse, Åshild (comeback)

Det mangler nok (ny!) bak ett eller flere navn, men jeg tror lista er sånn tålelig god denne gangen:-) Takk for hjelp fra Kristian og på facebookveggen. (Skriv en kommentar om du mangler på lista eller om du var ny og mangler det bak navnet ditt)

I dag løp vi to oppvarmingsrunder med to rekker og forbiløping. Mange som ikke hadde vært med på det før, så det må vi få øvd mer på! Effektiv oppvarming før intervaller. Deretter ble det 9 single, og tilslutt 1 runde delt opp i 4 drøye 100 m. Før Lise Marit tok en runde styrke som det definitive punktum. Den som får armene over skulderhøyde i morgen har ikke tatt i nok!
Som nevnt er det fortsatt ledige plasser på stafettlaget. Skriv i kommentarfeltet eller på veggen på facebooksiden vår. Ellers lykke til alle som skal løpe Varvet i helga!
Kommentarer

 1. Jeg tok tåhev i parken, til kveldstannpussen og til morgentannpussen. Det var for mye på for kort tid. #leggsmerter
  Men gleder meg til sterkere bein og mindre betennelse!

  SvarSlett
 2. Ta på CEP-ene og legg bena høyt :-)
  Det går over.
  Selv venter jeg på at armene skal bli lange....

  SvarSlett
 3. Hehe, klart det går over! På samme måte som armene dine blir lange. Hold ut ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar