Sikter mot bakketoppene

Halvor Brenno, 43 år, jobber som teamleder for informasjons- og dokumentasjonsavdelingen på Stortinget 
Foto: Kristian Jacobsen
Er du stortingspolitiker eller politisk journalist har du garantert støtt på ham; Halvor har ansvar for at alle involverte får de nødvendige papirene før de går i en stortingsdebatt. Han kan også gi deg mye informasjon om Stortinget, hvis du treffer på ham i resepsjonen der. Heldigvis trives Halvor godt i den heller uformelle gjengen i Treningscamp også, og han ble årets nykommer i 2011.

Halvor har vært med i ett års tid. Han har vært på nesten samtlige av treningene i parken, men det var en tilfeldighet at han fant Campen. 
– Det er et resultat av surfing på nettet. Treningscamp er den første løpegruppa mi i voksen alder, sier han. 
Han stilte opp til første trening med en spent følelse i magen. Samtidig tenkte han: Hvor ille kan det bli? 
– Det var hyggelige folk og jeg ble tatt inn i varmen veldig raskt. Da er det ikke vanskelig å komme tilbake, sier Halvor. 
– Dessuten er det et ungt miljø, og det virker som mange der deler felles skjebne som innflyttere til byen, fortsetter han. 

Halvor trener på treningssenteret på jobb, sykler og løper. Ja, også er det innebandy og bedriftsfotball, da. I tillegg er han glad i å gå i fjellet og skulle ønske han drev med svømming.
– Det er vel sånn det blir når man er vokst opp i ei lita bygd. Man blir dratt med på det som finnes av aktiviteter, sier Halvor, som er fra Gol i Buskerud. 

Nå går han med tanker om å bli med på bakkeløp, men han innrømmer lett at han må bli flinkere til å presse seg selv. 
– Jeg er ikke så flink til å tenke at trening skal være litt vondt. Heldigvis er jeg glad i variasjon, selv om jeg ikke er den som er mest interessert i konkurranser og løp, sier han. 

At noen kan drifte et gratis løpetilbud i Frognerparken hver eneste onsdag året rundt, mener Halvor er fantastisk. 
– Treningscamp fortjener virkelig ros. Det er flott at det finnes folk som bruker fritida si på et frivillig opplegg slik at vi andre kan få trene. Tommel opp! 


 

Kommentarer

 1. Imponerende. Du må vel sies å være rimelig allsidig Halvor :-) Men utfordrer deg på bakkeløp - første sjanse er vel allerede på mandagsmotbakkeøkt? ;-) Det er så deilig når man er på toppen!

  SvarSlett
 2. I høst påstod Halvor at han bare skulle være med til det kom snø. Men etter som snøen falt, fikk han stadig nye unnskyldninger for å dukke opp. Ikke noe å si på stå-viljen med andre ord, og tittelen som årets nykommer var vel fortjent. - Lykke til opp bakken!

  SvarSlett
 3. Humre humre :-)

  Veldig glade for å ha deg i Campgjengen Halvor! (og, vi skal nok få dratt deg med på alskens konkurranser etterhvert...)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar