Men strømpene mine får du aldri

Siden tidlig i mars har jeg løpt med CEP kompresjonsstrømper

Kompresjonsstrømper er tettsittende knestrømper som strammer og bidrar til økt blodsirkulasjon. De er et lite mareritt å ta på, men øvelse gjør mester. De er også i overkant varme, spesielt nederst på foten der jeg syns de er ganske tykke i stoffet. Utover det er jeg frelst. Vil gjerne teste den nye varianten av CEP som har kommet!

En normal løpemåned for meg har typisk vært på mellom 100 og 150 km siden jeg begynte å løpe igjen etter fødsel for et år siden. Sist måned, april, løp jeg hele 200 km - med flere langturer. Jeg er ikke veldig flink til å variere underlaget, er glad i asfalt - men noen turer i Kongeskogen på Bygdøy blir det da i løpet av en måned i tillegg til intervallene i parken da. Derimot er jeg flink til å variere skotøyet.


Det er ikke lurt å skrive det jeg har tenkt å skrive nå. Men, bank i bordet - den tilbakevennende beinhinnebetennelsen jeg i årevis har hatt i begge leggene har vært stille de siste to månedene. Stille før stormen? Eller tyst som i graven?


Hva som betyr mest for leggene vet jeg ikke. CEP, ørten ulike løpesko eller mine daglige tannpusståhev som jeg har tatt fast i over ett år nå. Kanskje kombinasjonen? Eller kanskje er det bare reinspikka flaks som er over en lite vakker dag i mai 2012? 

Time will show.


Uansett: Anbefaler CEP!!

 

Kommentarer

 1. Hvilken ny variant er det du mener?

  SvarSlett
 2. Det fins to ulike for løping: http://www.cepnorge.no/cep-sokker/running-sokker.html

  Jeg har bare testet classic - vet ikke om de er ulike kun utseendemessig eller om de har andre forskjeller også:-)
  Noen som har prøvd begge typene?

  SvarSlett
 3. Ok, da skjønner jeg hva du mente ;-)

  Jeg har ikke prøvd den typen nei, og løper kun med leggings (for å slippe å tenke på om sokken passer i de ulike skoen, samt i forhold til triathlon): http://www.cepnorge.no/cep-sokker/allsports-sleeve-unisex.html

  SvarSlett
 4. haha jeg var litt rask med den linken; jeg løper selvsagt ikke med løse armer på leggene hahaha ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg har lest og hørt at de løse leggene ikke er like effektive, fordi foten ikke er med. Har du prøvd begge deler? Og, hvordan fungerer den stroppen under foten? Jeg er over middels redd for gnagings under foten:-)

  SvarSlett
 6. Ække noen stropp under foten på CEP leggingsene og ja jeg har prøvd begge deler....

  SvarSlett
 7. Det er i så fall et stort pluss!

  Mener du det ikke er noe forskjell mellom med og uten fot Silja?

  SvarSlett
 8. Det har jeg ikke noen sterk formening om..... jeg har mistet sokkene og det er så lenge siden jeg løp med dem, så å uttale meg om hvorvidt de er bedre enn leggins føler jeg ikke at jeg kan gjøre; da må jeg kjøre begge deler en periode og sammenligne, og selv da vet jeg ikke om man kan trekke så veldig vitenskaplige konklusjoner her.

  Jeg tror at man kanskje opplever sokkene som strammere men jeg tror også at det er en liten "illusjon" skapt av følelsen rundt fot og ankelledd; for sokken sitter jo stramt rundt ankelen samt selve foten og er jo tildels håpløs stram å få på. Jeg tror likevel ikke at sokkene nødvendigvis av den grunn er bedre og gir bedre effekt.... men som sagt: det er lenge siden jeg løp med sokkene så jeg vil helst ikke påstå verken eller her uten å ha testet ordentlig ;-) Vitenskapskvinne jeg vet du ;-)

  SvarSlett
 9. Jeg må si meg enig med Siri. Jeg har løpt med flere varianter av kompresjonsstrømper, men CEP er vinneren hos meg også, foreløpig. Og jeg snakker trening av tung kropp, alså. Men de er noe dritt å få på, kanskje derfor de er så effektive. De sitter godt underveis, uansett treningsform, faktisk.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar