Mange løpeglade i parken!

Foto: Siri. Caspar jubler for at oppvarmingen er i gang!

27 spreke gjennomførte dagens onsdagsøkt: Jeanette, Anne-kristine, Line, Halvor, Per-Kristian, Atle, Maria, Carina, Mari, Helge, Nina, Christin, Lotte, Fredric, Caspa, Michel, Henrik, Vemund, Christopher, Kristoffer, Andreas, Torfinn, Olof, Kenneth, Tone, Santaoucha og undertegnede. 


Vi er i gang!

Første pause, helt inn folkens, helt inn!


En skadet Siri kom og satte i gang dagens økt, etter to runder oppvarming kjørte vi en pyramideøkt, 1-2-1 x 3 med Andreas-minst-mulig-puase som tidtaker. Jeg har ikke vært med på en del onsdager, og må bare si for en gjeng! Det er løpere over alt, og noen løper lenger og lenger runder, kjempe inspirerende og gøy å være med igjen. Det er tidelig i sesongen men vil tro det er mange personlige rekorder som settes i år. Da vi stod ovenfor siste runde av økten prøvde jeg meg som sjefsmotivator, og det funket utmerket. Folk satte i gang før pausen var over, full jubel og full fart (bildebevis ovenfor) satte vi av gårde på siste runde, og vips var økten over!


Etter løpeøkten dro Christopher i gang en styrkeøkt for de som ønsket. En fin avslutning på en bra økt, push-ups, mage og dips ble gjennomført.


Til helgen venter Leap Oslo og Grefsenkollen Opp, lykke til alle som stiller! -og lykke til til Christopher som skal sykle Vestmarkrittet. 


Ellers er det bakkeintervalløkt på mandag igjen, håper å se flere av dere på Bakkekroa på mandag!


Kommentarer

  1. Og for enkelte outsidere: halvmaraton på Beito på lørdag... God løpshelg alle sammen!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar