Langt i dag, fort i morgen

I dag var vi 11 Campere som dro i samlet flokk fra Sognsvann, forbi Ullevålseter og helt inn til Bjørnholt. Der har i allefall ikke jeg vært før - men mulig deler av traseen for Nordmarkstraver´n er temmelig nær, jeg kjente meg i alle fall igjen på noen steder vi løp. 

Strålende solskinn, deilig temperatur - dog noe kaldt på vei opp - men gradene steg mens vi løp! Masse mosjonister og turgåere i marka en slik dag, det er flott å se at folk bruker kroppen og marka! Henrik mente han også så Marit Bjørgen suse forbi på sykkel ved Bjørnholt, med gullhjelm. Jeg mener jeg så vår egen superraske Torbjørn på sykkel da vi løp nedover.

Langcamperne i dag var: Anne D, Anne E, Astrid, Henrik, Ida(ny!), Kristian(ny!), Linda, Monique(ny!), Siri, Siw-Mette og Torfinn

Det ble litt strekk i feltet, spesielt på tilbaketuren - og Astrid, Siw-Mette og jeg skulle fortsette turen også videre fra Sognsvann, så vi fikk ikke takket alle for turen. Men, vi håper alle kom seg vel hjem og er fornøyd med egen innsats og selve turen. 

Totalt ble det over 28 km på meg, nesten 3 timer løping. Det kjennes i kroppen nå ja. Dette er min andre nesten 30 km / 3 timers tur nå på 10 dager. Det lukter maraton, jeg innrømmer det, men jeg er fortatt ikke påmeldt noe annet enn to halvmaratonløp og et langt bakkeløp til høsten. Vi får se hva som skjer.

I morgen er det intervaller i parken kl 20:00 - jeg gjetter nesten på at noen er spreke og gale nok til å holde styrkeøkta fra ca kvart på ni... Værvarselet sier 18 grader. Det blir korte bukser og trøyer - endelig skikkelig vår. Jeg håper jeg ser deg i parken kl åtte!

Kommentarer

 1. Jeg var også på tur i dag... I morra ses vi, for da er jeg ikke avhengig av banen :-/

  SvarSlett
 2. Det var synd du bomma på 1. mai ruta Lise, vi ventet i over ti minutt - men da antok jeg det hadde kommet opp noe uforutsett som hindret deg i å komme. De blir nok flere turer, responsen på Astrids invitasjon var jo veldig stor!

  SvarSlett
 3. Tullete av meg, men jeg var helt overbevist om at Sognsvann-banen gikk fire ganger i timen også om søndager. Jaja. Jeg hadde jo en fin tur i sola - og det høres det ut som dere hadde og. Blir med neste gang, jeg :)

  SvarSlett
 4. Neste gang tar du med telefon, Lise Marit :P
  - Det kommer nok av anledninger framover, hurra!
  (Litt tung i beina i dag, gitt)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar