Joda, vi nådde toppen igjen!

Det har gått et par uker siden du sist kunne lese om stor selvtilfredshet etter en løpetur fra Bakkekroa til Gressbanen, videre opp de svingete veiene til Holmenkollen (ja, der er du halvveis), forbi Frognerseteren og helt frem til bommen ved Tryannstårnet - og ned igjen. Så du tenkte kanskje at vi hadde fått nok av disse bakkemandagene. Men neida:


Forrige mandag var det ny topptur med Caspar, Guro (ny i bakken!), Nina, Siri, Siw-Mette, Vemund og Christopher.


Og i kveld tok Kåre (ny i bakken!), Nina, Siw-Mette, Trygve, Vemund og Christopher turen opp. I tillegg møtte vi Fredrik på vei ned. - Var du på toppen alene, eller?
For noen var det restitusjon etter lang tur i går, for andre oppladning til Ryeløpet i morgen - eller begge deler. Kanskje ikke helt etter boka, men...


Etter oppvarming til Gressbanen, ble det som vanlig fem drag á fem minutter, og ett litt lengre siste drag opp. Det var mange syklister å løpe om kapp med. Og siden sommervarmen var på besøk, hadde vi lagt inn litt avkjølende motvind på vei oppover. 


Nedover ble det grusstien. Retningssansen min forsvant etter en drøy mil, og plutselig endte vi i dag opp på Slemdal, hvor vi tok hvert til vårt. Tilfredse? Ja.

Kommentarer

Legg inn en kommentar