Ikke for å klage, men...

...i kveld var det varmt i parken! Jeg fikk følelsen av å løpe med et ullpledd over skuldrene, kjente meg ekstra tung og skikkelig heit. En uvant kombo. 

Siri måtte dessverre være hjemme med ungene i kveld, så jeg var sjef. Inspirert av Anna, ble det fem doble runder, pluss en singel runde på tampen av økta. Det var mye folk i parken, og til tider en utfordring å forsere alle barnevognene og fjortisene. Jeg venter bare på den dagen da jeg løper på en sånn liten hund som ligner på en rotte. Vi får prøve å ta hensyn til at mange bruker parken framover, utrolig kjipt å kollidere med noen! 

De spreke i dag var Irene, Jeanette, Anne Kristine, Kristin, Carina, Halvor, Kenneth (NY!), Atle, Christopher, Janis, Maria, Hege, Åshild, Ida, Guro, Anna, Andreas F, Olaf, Justin, Santoucha, Siw-Mette, Thomas og jeg. Jeg må ærlig innrømme at jeg er usikker på om det var Atle eller Bjørnar som var der i kveld - kan noen hjelpe meg? Uansett: Takk for fantastisk innsats! We rock :-)

Må også berømme alle som ble med på styrketrening etter intervallene. Vi kjørte først armhevinger på benken, og så den nye mageøvelsen som Silja tipsa oss om. Vi avslutta med dips på benken, og Anna introduserte et nytt ord: Gjeddeheng. Det er svensk for grevinneheng. Uavhengig av navn, gjedda/grevinna bør skjelve av frykt, for den/hun er snart historie. Mohahaha! 


     

Kommentarer